2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امسال نخوندم سال دیگه میشه سال پنجمم بمیرم راحت شم از این زندگی

سال سومم پزشکی ازاد اوردم نتونستم برم راهش دور بود خوابگاه نداشت شهریش زیاد بود

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
چندساعت میخوندین قبلا؟حیفه اگه خوندین این دوماه بخونین تمومش کنین

پنج شیش ساعت میخوندم الان میخوام جمع بندی کنم دیگه متاسفانه خیلی کم شده وقتم خواب آلود شدم نمیدونم مال فصل بهاره یا من خسته شدم دیگه 

لایک نکنین لطفا 😊
شما خودت چطور؟ بچه دارین؟ خوب خوندین؟

من امسال ثبتنمام نکردم.نخوندم.متاهلم ولی همش حس میکنم باوجودمتاهلی نمیشه خوند.یکم میام بخونم یروز میخونم یروز نه  

من امسال نخوندم سال دیگه میشه سال پنجمم بمیرم راحت شم از این زندگی سال سومم پزشکی ازاد اوردم نتونست ...

خدا نکنه اینقدر سخت نگیر .

انشاالله قبول میشین . بچه هم دارین؟ 

خداییش سخته متاهلی و درس خوندن 

لایک نکنین لطفا 😊
پنج شیش ساعت میخوندم الان میخوام جمع بندی کنم دیگه متاسفانه خیلی کم شده وقتم خواب آلود شدم نمیدونم م ...

چجوری5,6ساعت میخوندین؟تایمتون کی ها بود؟بعدبا56ساعت رسیدین همرو بخونین؟ترازاتون توی ازموناچطوربود؟

من امسال نخوندم سال دیگه میشه سال پنجمم بمیرم راحت شم از این زندگی سال سومم پزشکی ازاد اوردم نتونست ...

وای حیف شد که ای بابا . من چن سال پیش مامایی اوردم اما به خاطر پولش و راحش نرفتم هر روز سر این موضوع با شوهرم دعوا میکنم که تو باعثش شدی .

تا خدا پشتمه ،دنیا تو مشتمه ❤