2777
2789
عنوان

لاغری دسته جمعی با روش پل مکنا

| مشاهده متن کامل بحث + 10757 بازدید | 115 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب بچه ها از همین حالا شروع میکنیم و هر روز تجربیاتمون رو به هم میگیم اگر کسی اراه اش ضعیف شد بهش کمک میکنیم و روحیه میدیم یادتون باشه یکبار خودتون رو وزن کنید و تا دو هفته دیگه اصلا وزن نکنید امروز 9 خرداد هست 24 خرداد دوباره وزن میکنیم و نتیجه رو اعلام می‌کنیم، به یاری خداموفق میشیم من مطمئنم

بچه ها برای گرفتن نتیجه بهتر حتما کتاب من می‌توانم شما را لاغر کنم پل مکنا رو دانلود کنید و بخونید یه فایل صوتی هیپنوتراپی هم هست اونم مربوط به پل مکنا هست اونم گوش کنید خیلی خوبه

دقت کنید، مواظب باشید گرسنگی احساسی رو با گرسنگی واقعی اشتباه نگیرید حتما وقتی شروع کنید که مطمئن باشید گرسنگی احساسی و گرسنگی واقعی رو شناخته باشید وگرنه جواب برعکس میگیرید

گلاره جان من خودن همیشه یواش غذاذمیخورم طوزی که همه غذاشون تموم میشه و نن همچنان مشغولم از وقتی مادر شدن دیگه بدتر شده وضعم مجبورم به بچه ها هم غذا بدم 

واسه همین خونه کسی که میریم مجبورم غذا کم بکشم که بتونم همراه بقیه تموم کنم. 

ولی الان همین کرونا و بی تحرکی و باشگاه نرفتن وزنم رو برده بالا. مخصوصاخوردن شیرینی جات

امروز جویدن ها مو شمردم همش به ۴۰میرسید گاهی هم از اون رد میشد   

گلاره جان من خودن همیشه یواش غذاذمیخورم طوزی که همه غذاشون تموم میشه و نن همچنان مشغولم از وقتی مادر ...

مصرف شیرینیجات رو هم کم کن عزیزم تا به نتیجه دلخواهت برسی گلم، خودت رو با اندامی که دوست داری تصور کن. هر وقت خواستی شیرینی بخوری از خودت بپرس چرا دارم شیرینی میخورم؟ واقعاگشنمه؟ اون جوری منصرف میشی از خوردن شیرینی

عزیزم من روشی ندارم  کالری شمار زیره دارم  صبحها قرصه لاغری باریج و زیره میخورم که گیاهی ...

عزیزم لطف کردین  این همه جواب برام نوشتین.    چقدر شما ناز و مهربونین      سپاسگزارم.

مصرف شیرینیجات رو هم کم کن عزیزم تا به نتیجه دلخواهت برسی گلم، خودت رو با اندامی که دوست داری تصور ک ...

یه جور وحشتناکی چیزای شیرین دوست دارم البته همونم خاصه ها مثلا توی شکلات ها هر نوع شکلاتی نمیخپرم هرکدوم که تلخیش بیشتر باشه. مثلا دسر اگه شکرش زیاد باشه دوست ندارم 

ولی به طور کلی در طول روز یک وعده یه چیز شیرین باید بخورم خودم فکر میکنم از انرژی که توی خونه سر بچه ها میسوزونم هست 

مخصوصا عصر که میشه مثلا دلم بستنی کاکائویی میخواد.

اگر کیک درست کنم همسرم میگه حواسم هست چند تکه کیکه ها. زیاد نخوری

کاش یه چیزی میخوردم میلم به شیرینی کامل از بین میرفت