2777
2789
عنوان

لاغری دسته جمعی با روش پل مکنا

10757 بازدید | 115 پست

الان که مدرسه پسرم تعطیل شده تصمیم گرفتم حسابی به خودم برسم و وزنمو کم کنم. یه روش بود که از قبل باهاش آشنا بودم میخوام دوباره شروع کنم.

واقعا نتیجه میده،و کاملا بدون اذیت شدن وزن کم میکنیم. اگر دوست دارید بیاید با هم شروع کنیم من دفعه قبل با این روش یک هفته ای 2 کیلو کم کردم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان میخوام برم ناهار درست کنم اگر دوست دارید اسمتون رو بنویسید ظهر میام روشش رو توضیح میدم خیلی عال ...

همون ظهر تاپیک میزدی😂😐

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
میخواستم ببینم اصلا کسی دوست داره شرکت کنه؟ بعد ظهر یه جا توضیح بدم

اسونه؟؟ محدودیت غذایی خاص داره

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
اسونه؟؟ محدودیت غذایی خاص داره

آره، خیلی آسونه. روشش اینه که هر وقت خواستی غذا بخوری از خودت بپرسی آیا واقعا گرسنه هستم یا حس خوردن دارم. اگر فقط برای حس خوردن غذا بخوری باید مقدار زیادی غذا بخوری. ولی اگر بتونی گرسنگی واقعی رو بشناسی با چند لقمه سیر میشی

هر وقت گرسنگی واقعی رو احساس کردید هر غذایی دوست دارید بخورید اما خیلی آروم و آهسته بجوید و حسابی طعم غذاتون رو مزه کنید برای هر لقمه 40 بار بجوید و قبل از 40 بار اجازه ندید که غذا پایین بره. بین هر لقمه یا قاشق تا عدد 10 بشمارید و بعد لقمه بعدی رو بخورید

آره، خیلی آسونه. روشش اینه که هر وقت خواستی غذا بخوری از خودت بپرسی آیا واقعا گرسنه هستم یا حس خوردن ...

اها

من ک کلا تنبلم باید بیارن بذارن جلوم تا بخورم

وقتی احساس کردید سیر شدید دیگه نخورید. اگر بازهم دوست داشتید بخورید یه لحظه دقیق فکر کنید که آیا واقعا هنوز گرسنه هستید یا فقط حس خوردن دارید. هیچ وقت بخاطر حس خوردن غذا نخورید