2777
2789
عنوان

حق باکیه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 55 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا رحمت کنه پدرتو.....خوبه خودت دیروز دیدی دیگه تا میتونی ازشون دور بمون بفکر حفظ خانوادت باش 

اره دیگه تصمیمموگرفتم کلا باهاشون قط رابطه کنم ولی اینابازم جلوم ب شوهرم توهین وبی احترامی میکنن طوریکه اسم شوهم مجتبی هست بهش میگن مشتوک

شوهرت احتمالا خیلی دوستت داره که راضی به طلاق نشده من جاش بودم از همسری که بخاطر دایی و خاله و عمو ...

اینااخه طوری هستن ک جلو همه ب شوهرم فحش میدن وهزارحرف میگن ولی تاالان من چیزیشون نگفتم

الان خودت راضی هستی که با شوهرت اینجوری حرف بزنن  معلومه خودتم ناراحت شدی پس به کسی اجازه دخال ...

اخه شوهرم سراین بحثابامن خیلی دعواکرده و حتی کتکم زده بعد بهم میگن باخودت اینطوری میکنه و تو ازش طرفداری میکنی

اره دیگه تصمیمموگرفتم کلا باهاشون قط رابطه کنم ولی اینابازم جلوم ب شوهرم توهین وبی احترامی میکنن طور ...

آفرین بهت......توهم بی محلی کن از صدتا چوب بدتره واسشون

من یه دخترم ولی بیا مردونگی یادت بدم‌۰۰۰
آفرین بهت......توهم بی محلی کن از صدتا چوب بدتره واسشون

یعنی دیگه خونشون نرم و قط رابطه کنم اخه جلوم خیلی ب شوهرم بی احترامی میکنن وطوریکه حتی بچه های کوچیکشونم ب شوهرم بی احترامی میکنن

خب من پدرم زنده نیست ب عموم ک گفتم اونم ب داییهام حق دخالت داد

چند سال که از زندگیت گذشت سنت یکمی بالا رفت میفهمی که اگه داییت وخاله هات به فکرت بودن با نرمی ارامش صحبت میکردن که بری سر زندگیت خاله و دای هات را از زندگیت هر روز کمر رنگ تر کن 

چون بعد که طلاق گرفتی ولت میکنن به امان خدا 

مشکل دیگه ای با شوهرت داری غیر از این ؟ 

شوهرت رفتارش با شما خوبه ؟

اینااخه طوری هستن ک جلو همه ب شوهرم فحش میدن وهزارحرف میگن ولی تاالان من چیزیشون نگفتم

احترام امامزاده رو متولی باید داشته باشه

تو وقتی اجازه میدی مشخصه فحش میدن. سوالم اینه چقدر شل رفتار کردی که در حضورت شرم نکردن و شوهرت رو فحش دادن

والا من تو عقد محبتم به شوهرم نزدیک به صفر شد. درخواست طلاق دادم. هنوزم نبخشیدمش

اینجا داشتم میگفتم بخاطر این مشکلات نبخشیدمش یه کاربر بی‌نزاکت و بی‌خانواده بهش گفت احمق شستمش گذاشتمش کنار. خانواده که اصلا نفهمید حتی درخواست طلاق دادم

تو نشستی مثل ببخشید چنار به شوهرت فحش دادن؟؟؟؟

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
اره

پس حتما مرد خوبیه که دوسش داری

پس اجازه نده کسی بهش بی احترامی کنه 

به خانوادت بی احترامی نکن اما اگه به صراط مستقیم نیومدن اصلا بارشون کنار 

من نمی‌فهمم چرا همسرت تحقیر میکنن

یعنی دیگه خونشون نرم و قط رابطه کنم اخه جلوم خیلی ب شوهرم بی احترامی میکنن وطوریکه حتی بچه های کوچیک ...

اره کلا قط ارتباط کن باهاشون وقتی ارزشی واسه شوهرت قائل نیستن

من یه دخترم ولی بیا مردونگی یادت بدم‌۰۰۰