2777
2789
عنوان

حق باکیه؟؟؟؟

323 بازدید | 55 پست

ماازوقتی ازدواج کردیم یابهتربگم کلاازوقتی منوشوهرم هموخاستیم همه مخالف بودن خلاصه اینکه ماباهم ازدواج کردیمویه بچه داریم شوهرم سراینکه خانواده مادرم بهش بی احترامی کردن همیشه باهم بحثمون میشدتاچندروز پیش ک دوباره بحثمون شدو من اومدم خونه مامانم گفتم طلاق میخام تادیروز ک همه جمع شدن پدرمادرم وبرادراش هم بودن شوهرم واسه طلاق راضی نشد گفت دیگه باهام بحث نمیکنه دعوانمیکنه تا زمانیکه پدرشوهرم وپسرعموهام رفتن وشوهرم مونددیدم داییم وبقیه کلا رنگ عوض کردن و همش باشوهرم بدحرف میزدن ک شوهرم باهاشون دعواکنه وخلاصه اینکه حالادوباره من قبول کردم باشوهرم باشم سر این موضوع الان خیلی ناراحتم الان من این وسط موندم چیکار کنم اینم بگم کلا ازاوله اول باهم خوب نبودن وقهر بودن حالا من چیکار کنم

تا زمانی ک اجازه دادین پای خونواده ها بیاد وسط همین میشع.سیاست شما صفره خانم.نباید پای کسی رو توو دعوا و بحث باز کنین و مرور خاطرات میشه همین.از همون اول شوهرت قطع رابطه میکرد بهتر بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داییم باهاش خیلی بد حرف زد یعنی خیلی بد..ولی شوهرم گفت من خاک پاتمو حتماتو منظورمو بد برداشت کردی دیدم داییم رفت اونطرف جلو خانوادش گفت ادم تا ب دهن این میخنده خودشو نمیشناسه خاله هام و بفیه هم گفتن گمش کن این ادم نیست ک باهاش بحرفی

تا زمانی ک اجازه دادین پای خونواده ها بیاد وسط همین میشع.سیاست شما صفره خانم.نباید پای کسی رو توو دع ...

خب چیزایی پیش اومد ک پای خانواده وسط اومد چون قبلناباهم دعوای بدی داشتن هموفحش دادن 

یعنی میگین دیگه هیچوقت نرم خونشون وکلا قط رابطه کنم

اره اگه میتونی این کارو بکنی که عالیه حالا پدرو مادرت یه چیزی ولی داییات اصلا حق دخالت ندارن واقعا شوهرت حق داره گلم

من یه دخترم ولی بیا مردونگی یادت بدم‌۰۰۰
اره اگه میتونی این کارو بکنی که عالیه حالا پدرو مادرت یه چیزی ولی داییات اصلا حق دخالت ندارن واقعا ش ...

پدرم فوت شده فقط مادرم مونده وپسرعموهام وعموم گفتن ب داییهام ک شماحق دخالت دارین ولی دیروز واقعاخودم دیدم تابقیه رفتن اینارنگ عوض کردن و همش دنبال دعوا بودن 

اوووو چخبره همه رو خبر دار کردی؟؟؟ حرف اینو اون زندگیتو داغون میکنه....من هر چقدم با شوهرم اختلاف دا ...

خب من پدرم زنده نیست ب عموم ک گفتم اونم ب داییهام حق دخالت داد

پدرم فوت شده فقط مادرم مونده وپسرعموهام وعموم گفتن ب داییهام ک شماحق دخالت دارین ولی دیروز واقعاخودم ...

خدا رحمت کنه پدرتو.....خوبه خودت دیروز دیدی دیگه تا میتونی ازشون دور بمون بفکر حفظ خانوادت باش 

من یه دخترم ولی بیا مردونگی یادت بدم‌۰۰۰
خب من پدرم زنده نیست ب عموم ک گفتم اونم ب داییهام حق دخالت داد

دیگه همچین کاری نکنید شما نهایت بتونین ب مادرتون بگین.... خب الان ب عموها و داییتوت گفتین وضع فرقی ام کرد؟؟؟ بازم ک دعوا داشتن..... بخاطر اینکه زندگی شما از هم نپاشه باید کوتاه میومدن ساکت باشن.

پدرم فوت شده فقط مادرم مونده وپسرعموهام وعموم گفتن ب داییهام ک شماحق دخالت دارین ولی دیروز واقعاخودم ...

الان خودت راضی هستی که با شوهرت اینجوری حرف بزنن 

معلومه خودتم ناراحت شدی پس به کسی اجازه دخالت نده 

وقتی طلاق بگیری هیچکس پشتت نیس و همه زخم زبان میزنن بهت و اجازه نمیدن با پسراشون یا شوهراشون حرف بزنی 

شوهرت احتمالا خیلی دوستت داره که راضی به طلاق نشده

من جاش بودم از همسری که بخاطر دایی و خاله و عمو و عمه باهام درگیر میشه و درخواست طلاق میکنه رو قطعا طلاق می‌دادم

اگه باهام سر پدر و مادر درگیر بود شاید درک میکردم ولی دایی برا کسی نون و آب میشه؟ بچه‌ی خودت رو بذاری و بری بخاطر اینکه به خر شاه گفتن یابو؟؟؟

بعد طلاق همون دایی و زندایی ۲ روز نگهت میدارن؟

من بودم طلاقت میدادم استارتر، خیلی بی‌تعارف میگم

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم