maryam_1010 مدیر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 378 عنوان 😭😭😭😭 کاش میمردم😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 20 پست امتحان مو خیلی بد دادم امتحان عربی بود خیلی سخت بود داره گریه م میگیره مامانم هم جای اینکه دلداریم بده داره نمک میپاشه رو زخممم با توکل به خدا انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹 1400/03/09 | 09:07 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam_1010 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 378 به نظر خودت ميوفتي يا نمرت كم ميشه ؟ نمره م کم میشه ولی فک کنم پاس میشم با توکل به خدا انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹
zohalam عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 13391 واقعااا؟ بله خیلی واقعا تر از واقعا سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
snw2 عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 5951 منم درسخون بودن. همیشه بجز شاگرد اول بودن، نفر اول استانی بودم. جوایز گرفتم دانشجو نمونه کل دانشگام ... رشتت چیه؟ شاغلی الان؟
maryam_1010 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 378 بله خیلی واقعا تر از واقعا میدونم بعدا پشیمون میشم ولی واقعا نمیتونم جلو ناراحتی م رو بگیرم با توکل به خدا انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹
zohalam عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 13391 میدونم بعدا پشیمون میشم ولی واقعا نمیتونم جلو ناراحتی م رو بگیرم ارزش نداره اصلا ارزش نداره خودتو ضعیف نشون نده با صدای بلند بگو مهم نیست بزار مامانتم بشنوه تا فردا موقع کنکور مث مامان من پدرتو درنیاره سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
maryam_1010 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 378 ارزش نداره اصلا ارزش نداره خودتو ضعیف نشون نده با صدای بلند بگو مهم نیست بزار مامانتم بشنو ... 👌🏻😔 با توکل به خدا انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹