2777
2789
عنوان

😭😭😭😭 کاش میمردم😭😭😭😭😭

277 بازدید | 20 پست

امتحان مو خیلی بد دادم امتحان عربی بود خیلی سخت بود داره گریه م میگیره مامانم هم جای اینکه دلداریم بده داره نمک میپاشه رو زخممم

با توکل به خدا   انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر ی امتحان اینجوری میکنی؟اون قدرها هم مهم نیس!!😐

اگه پاس نشم ابروم میره

با توکل به خدا   انشالله تا روز تولدم لاغر میشوم😊 عاشق داستان و رمان هستم هرجا دیدید رمان یا داستان میزارن منم تگ کنید مرسی 🌹

گریه نکن بعدا پشیمون میشی 

اینو من میگم به خاطر ۰/۲۵خودمو میکشتم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

والا درس اصلا ارزش ناراحت شدن نداره نهایتش میفتی دوباره دوباره هم بیفتی بازم دوباره مهم نیس با ...

برای من که درسخونم اره

گریه نکن بعدا پشیمون میشی  اینو من میگم به خاطر ۰/۲۵خودمو میکشتم

واقعااا؟

برای من که درسخونم اره

منم درسخون بودن. همیشه بجز شاگرد اول بودن، نفر اول استانی بودم. جوایز گرفتم

دانشجو نمونه کل دانشگامون بودم

اسمم همیشه سر زبون بقیه بود

آخرش چی؟

الان میفهمم اگه وقتمو برا درس نمیزاشتم و فقط در حد ده پاس میکردم و وقتمو برا کارای دیگه زندگیم میزاشتم آدم موفق تری بودم

اون همه استرس فقط به بدنم ضرر زد

نمیدونم 
۶تا یاسین نذر حمزه سیدالشهدا کن ان شاءالله قبول میشی

بله ممنون