baharenasehi مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2846 عنوان خیلی بد اخلاقم 240 بازدید | 14 پست نمیدونم این اخلاقامو چه موقع کنار بذارم.شاید از بارداریم و حساسیت زیادمه.با پدرم و خونواده شوهرم کنار نمیام. گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه. 1400/03/09 | 01:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharenasehi مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2846 حتی مهربونام از خانواده شوهر خوششون نمیاد😂 آخه با همم تو ی ساختمونیم و خواهی نخواهی کنتاکت داریم. گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
فائزه_ عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 995 آخه با همم تو ی ساختمونیم و خواهی نخواهی کنتاکت داریم. بی توجهی ریکس باش از دوران حاملگیت لذت ببر نه اینکه خاطرات بد ازش تو ذهنش باشه
baharenasehi مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2846 پدرمم امروز تو ماه هفتم بارداریم گفت بریم سیسمونی ببینیم.بعد پشت گوشی میگه خواهرت هم بیاد میدونم نظر اونو به نظراتی من ترجیح میده.منم با لحن بدی بهش گفتم نمیدونم و گفتم خدافظ.شوهرم میگه بد گفتی بهش. گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
baharenasehi مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2846 بی توجهی ریکس باش از دوران حاملگیت لذت ببر نه اینکه خاطرات بد ازش تو ذهنش باشه جدیدا نمیتونم ریلکس باشم هرچیز کوچیکی منو عصبی میکنه. گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
فائزه_ عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 995 پدرمم امروز تو ماه هفتم بارداریم گفت بریم سیسمونی ببینیم.بعد پشت گوشی میگه خواهرت هم بیاد میدونم نظ ... منم که باردار نیسم همین طوری حرف میزنم😂ادعا خوش اخلاقیمم میشه فردا زنگ بزن بگو مثلا حوصله نداشتم قطع کردم نمیخام کسی دنبالمون بیاد نیادش خواهرم
فائزه_ عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 995 جدیدا نمیتونم ریلکس باشم هرچیز کوچیکی منو عصبی میکنه. فیلم ببین کتاب بخون همش مال فکر خیاله
baharenasehi مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2846 منم که باردار نیسم همین طوری حرف میزنم😂ادعا خوش اخلاقیمم میشه فردا زنگ بزن بگو مثلا حوصله نداشتم&nb ... ن امروز رفتیم باهاشونوپدرم آخرش کار خودشو کردو خواهرم اومد بعد ما.به خواهرمم محل نداشتم و هرچی میگفت یا میگفتم زشته یا دوست نداریم این مدلی اونم گفت تو سلیقه منو دوست نداری و رفت. گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
فائزه_ عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 995 ن امروز رفتیم باهاشونوپدرم آخرش کار خودشو کردو خواهرم اومد بعد ما. به خواهرمم محل نداشتم و هرچی می ... بچه یکی دیگه مادرش یکی دیگه خواهرت بیاد چیکار همون بهتر که رفت
baharenasehi مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2846 فیلم ببین کتاب بخون همش مال فکر خیاله میشه بی زحمت چند تا فیلم قشنگ بهم معرفی کنید؟کتاب هم خوبه اگه میشناسید بهم معرفی کنید. گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
baharenasehi مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2846 بچه یکی دیگه مادرش یکی دیگه خواهرت بیاد چیکار همون بهتر که رفت آره خب منم همینو میگم.باید خودمون لباسارو بپسندیم.کلا بابام اینجوریه من و شوهرمو قبول نداره.منم خوب به هم میریزم خب. گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
خیاروماست عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 684 آخه با همم تو ی ساختمونیم و خواهی نخواهی کنتاکت داریم. چقدر تو شبیه منی هییییی
baharenasehi مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2846 چقدر تو شبیه منی هییییی وای شمائید😂😂 گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.