2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

288 بازدید | 30 پست

سلام‌ شب بخیر

من تنبلی تخمدان دارم یه ماهه که دارم دارو مصرف میکنم امروز روز ۱۲ پریودم بود واسم عکس رنگی رحم نوشت

اصلا فکر نمیکردم انقدر درد داشته باشه

توروخدا دعا کنید زود جواب بگیرم 

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون بی حسی انجام داد؟مگه لوله هات گرفته بود؟

نه بی حسی نزد

انقدر درد داشت گفت لوله هات گرفته

یعنی چطوره اوضاعم؟خیلی بده که لوله ها گرفته؟

نه بی حسی نزد انقدر درد داشت گفت لوله هات گرفته یعنی چطوره اوضاعم؟خیلی بده که لوله ها گرفته؟

ان شاءالله که چیزی نیست.خیلی ها با همین تزریق لوله ها باز میشه.اگه نشد باید لاپاراسکوپی بشی

منم انجام دادم بیشترترس وخجالت داشتم امادرد هم داره زبونم تودهنم مث یه تیکه سنگ شده بود انقد میترسیدم وخجالت میکشیدم.من نوبت بیهوشی داشتم شانس من رفتم تهران دکتر بیهوشی نبود منم دیگه گفتم انجام ندم میره ماه بعد خیلی بده.ان شاالله زوددددجواب میگیری 

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔

انشاالله زود جواب بگیری ،خیلی دردناک بود واقعا.

من ابان ماه انجام دادم ۲ماه بعدش باردارشدم البته خداروشکر مشکل خاصی نداشتم امیدوارم شماهم زود نتیجه بگیری .

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
منم انجام دادم بیشترترس وخجالت داشتم امادرد هم داره زبونم تودهنم مث یه تیکه سنگ شده بود انقد میترسید ...

شما نتیجه گرفتی؟

من که از خجالت مردم

انشاالله زود جواب بگیری ،خیلی دردناک بود واقعا. من ابان ماه انجام دادم ۲ماه بعدش باردارشدم البته خد ...

خخداروشکر که نتیجه گرفتی

واسه همه دعا کن منم توی اونا