_امmamane_mehraboon مدیر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 4543 عنوان عکس رنگی رحم | مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 30 پست سلام شب بخیرمن تنبلی تخمدان دارم یه ماهه که دارم دارو مصرف میکنم امروز روز ۱۲ پریودم بود واسم عکس رنگی رحم نوشتاصلا فکر نمیکردم انقدر درد داشته باشهتوروخدا دعا کنید زود جواب بگیرم سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات 1400/03/09 | 01:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_امmamane_mehraboon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 4543 ان شاءالله که چیزی نیست.خیلی ها با همین تزریق لوله ها باز میشه.اگه نشد باید لاپاراسکوپی بشی خدا کنه باز شه گفت لوله هات گرفته سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
sami6670 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 9135 تورو خدا سر زایمان واسه همه دعا کن منم یادت نره چشم عزیزم حتمامنم تمام این سختیارو پشت سر گذاشتم عکس رنگی ام گرفتم اخرش بعد یه سقط و ۴ سال انتظار خداوند برام معجزه کرداگه لایق باشم از ته دلم برات دعا میکنم دوست خوبم💗 توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
cathrin عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4991 خدا کنه باز شه گفت لوله هات گرفته باز شده باشه بهت میگفتن دیگه چیزی نگفت؟
_امmamane_mehraboon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 4543 آره لامصب خیلی درد داره من نه اما دختر عموم همون ماه باردار شد ددخترعموت مشکلش چی بود؟ سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
77marymkarimi عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 2945 شما نتیجه گرفتی؟ من که از خجالت مردم نه متاسفانه سه ماه پیش انجام دادم من مشکلی هم نداشتم لوله هام باز بود وبدن مشکل محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
_امmamane_mehraboon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 4543 من همون ماه باردار شدم. من ۹ ماه بود که با داروهای تحریک تخمدان هم تخمکای خوبی نداشتم ولی اون ماه که ... یعنی انقدر تاثیر داره؟خدا کنه منم همین ماه باردار بشم سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
_امmamane_mehraboon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 4543 باز شده باشه بهت میگفتن دیگه چیزی نگفت؟ چیزی نگفتیعنی عکسو داد ببرم پیش دکتر دیگه مطب تعطیل شده بود موند فردا سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
cathrin عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4991 چیزی نگفت یعنی عکسو داد ببرم پیش دکتر دیگه مطب تعطیل شده بود موند فردا اگه گرفتگی جزئی باشه با همون ماده حاجب باز میشه
_امmamane_mehraboon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 4543 ان شاءالله که چیزی نیست.خیلی ها با همین تزریق لوله ها باز میشه.اگه نشد باید لاپاراسکوپی بشی لاپاراسکوپی چیه چطوره؟ سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
_امmamane_mehraboon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 4543 چشم عزیزم حتما منم تمام این سختیارو پشت سر گذاشتم عکس رنگی ام گرفتم اخرش بعد یه سقط و ۴ سال انتظار ... خدارو صدهزار مرتبه شکر سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
cathrin عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4991 یعنی انقدر تاثیر داره؟ خدا کنه منم همین ماه باردار بشم من شدم خدا رو شکردکترم می گفت درصد بالایی از خانما بعد عکس رنگی بلافاصله باردار میشنان شاالله شما هم به زودی باردار میشی
_امmamane_mehraboon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 4543 نه متاسفانه سه ماه پیش انجام دادم من مشکلی هم نداشتم لوله هام باز بود وبدن مشکل ان شاءالله خیلی خیلی زود تو همین ماه به لطف خدا باردار میشی سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
_امmamane_mehraboon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 4543 سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
cathrin عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4991 خوب اینطور که نوشته باز بوده اگر هم جزئی گرفتگی داشته باز شده
گلدن_استار عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 2806 ددخترعموت مشکلش چی بود؟ تنبلی تخمدان ببحش دیر جواب دادم خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم