2777
2789

آب ماهیچه، مایعات و آب میوه زیاد و گرم، سوپ های مختلف، استرس و ترس رو هم باید از وجودش دور کنه وگرنه خوب نمیشه زود، دم نوش زنجبیل و عسل و آویشن و دارچین و زعفران روزی یکی دو لیوان بخورین،غذاهای سرخ شده فعلا نخوره، چیزایی وه طبع گرم دارن بیشتر بخوره، دم کرده کندر برای نفس تنگی خوبه اما یه لیوان در روز نهایت دو تا بیشتر نه

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

داروی امام کاظم.

دمنوش آویشن عسل

عسل و آب ولرم ( روش یه حمد بخونین به نیت شفا)

عسل سیاهدونه هر هشت ساعت یه قاشق عسل ۲۱ عدد سیاهدونه

جوشونده رازیانه برای ریه

داروی کاشم ( داروی طب اسلامی) برای پاکسازی ریه

سوپ 

آب ولرم و کمی گلاب

ما اینارو استفاده کردیم

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

داروی امام کاظم خوبه؟ 

معجزه ست.

من چندساله استفاده میکنم عزیزم سیستم ایمنی رو شدیدا تقویت میکنه.

عفونت رو از بین میبره 

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

از این قرص جوشان ویتامین سی با زینک و گیاه اکیناسه برا تقویت سیستم ایمنی بدن هست اونارو هم بگیر، قرص ویتامین دی هم حتما بگیر

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
از کجا بگیریم ک معتبر باشه و اصل 

من از داروخانه طب اسلامی میگیرم

سایت با سلام هم معتبره عزیزم.

بعضی عطاری های معتبر هم اگه هلیله اصل داشته باشن خوبه

من از داروخانه طب اسلامی میگیرم سایت با سلام هم معتبره عزیزم. بعضی عطاری های معتبر هم اگه هلیله اص ...

عزیزم داروی امام کاظم همون هلیله اصل هستش یعنی 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
2791
2779
2792