2777
2789
مامان تپل، میگفت امروز بعد از ٤ روز تاخیر با شدت پریود شده ، خیلی براش ناراحت شدم
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمهایتان ندیده، نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده ... "صادقانه زندگی کنید "

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام مامان تپل
شما ژانر اینایی رو تصور کنید که تازه با هم ازدواج کردن و توی مهمونی جلو فک و فامیل تو یه بشقاب غذا میخورن … اه اه اه اه اه همه با هم هووووووووووووووووووق !!!
نمیدونم چی شد امروز یه دفعه پریود شدم. نه قبلش درد داشتم نه هیچی. یهو وو درد شدید و خوووون. خیلی گریه کردم. لعنت به این شانس. تو چی پری نیومده؟
شما ژانر اینایی رو تصور کنید که تازه با هم ازدواج کردن و توی مهمونی جلو فک و فامیل تو یه بشقاب غذا میخورن … اه اه اه اه اه همه با هم هووووووووووووووووووق !!!
بچه ها هم گفتن نشونه امادگیه. اما واقعا امادگی چه ربطی داره؟؟ میترسم اصلا مامان نشم. این چند روزه رو ابرا بودم واسه خودم. یهو سقوط کردم
ایشالا که تو این ماه باردار باشی
ای بابا این چه حرفیه معلومه که مامان میشی. منم فک کنم دارم پریود میشم چهار پنج روزه دلم درد میکنه. میگن نباید استرس داشته باشی
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
الوچه خط دوم بی بی چک زیر ٢ دقه افتاد؟
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمهایتان ندیده، نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده ... "صادقانه زندگی کنید "
شاید درد اول بارداری باشه مال تو ولی من دیگه حالم بهم میخوره از هرچی علایمه مزخرف علایم بارداری خر استتتتت
دیگه زدم به بیخیالی هرچی میخواد بشه با این که سنمم 34 هست
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند