2777
2789

سلام

نه اینکه نارس باشه امروز دکترم‌گفت همه چی خوبه حتی الانم ک ۳۷هفته هستی ب دنیا بیاد مشکلی نیس 

وزنش۲۸۰۰گرمه 

دوس دارم زودتر بیاد چون واقعا خیلی داره برام سخت میگذره زمان با بچه کوچک۱۷ ماهه😭

یا بزارم ۲۳ /۳دنیا بیاد 

پسرم۲۹/۹بود 

ولی خب تا اون موقع و زنش زیاد میشه نمیتونم طبیعی بیارمش😥دودلم میترسم‌درد طبیعی بکشم سز بشم بخاطر و وزنش چون تا ۲۳ زیاد مونده ی طرفم دوس دارم تاریخ مثل مال پسرم‌باشه ی جورایی

نظر شماچییه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که انقد تحمل کردی، یه کم دیگم تحمل کن. تازه وقتی دنیا بیاد که سخت تره با یه بچه کوچیک. در ضمن شما که میخوای طبیعی زایمان کنی بزار همه چی طبیعی طی شه، رشد جنین تو این هفته های اخر خیلی سریعه بزار کامل رشدشو بکنه

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

وا بزار سر وقتش عزیزم.من پسرم ۳.۱۰۰بود طبیعی بدنیا اوردمش ن درد کشیدم ن هیچی صبر کن بزار سر وقتش

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
شما که انقد تحمل کردی، یه کم دیگم تحمل کن. تازه وقتی دنیا بیاد که سخت تره با یه بچه کوچیک. در ضمن شم ...

اره درسته ولی باشکم گنده پسرم اسهال گرفته دلم‌نمیاد با دستمال تمیز کنم😢خیلی روز ای سختیه

بذار بمونه تپلی بشه دختره من ۳٫۵۱۰ بود وزنش بازم میترسیدم بغلش کنم بس که کوچولو بود🤦🏻‍♀️

تازه زردی ام گرفت همون هفته ی اول شد ۳٫۲۷۵ 

بنظرم هر چی تپل تر بهتر بعدم سزارین میکنی راحت میاد بغلت☺️

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.