2777
2789
عنوان

حاملگی پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 13766 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من الان تاپیکت رو دیدم. خیلی ناراحت شدم  انشالا 3 ماه دیگه دوباره خبر بارداری بهمون بدی و این بار یه بارداری سالم پشت سر بذاری و به سلامت نینیتو تو بغلت بگیری. به خدا توکل کن. بسپر به خودش که بهترین رو برات رقم بزنه  

باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم  
عزیزم من الان تاپیکت رو دیدم. خیلی ناراحت شدم   انشالا 3 ماه دیگه دوباره خبر بارداری بهمون بدی ...

فدات مهربونم خدا بهت ناراحتی نده . دیگه بچه نمبخوام دارم میمیرم هنگامه جانم شش روزه دارم زجر میکشم😢

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
عزیزم من الان تاپیکت رو دیدم. خیلی ناراحت شدم   انشالا 3 ماه دیگه دوباره خبر بارداری بهمون بدی ...

فدات مهربونم خدا بهت ناراحتی نده . دیگه بچه نمبخوام دارم میمیرم هنگامه جانم شش روزه دارم زجر میکشم😢

الان خودت چطوری؟؟ قرص و شیاف رو استفاده کردی؟؟؟

دارم از شدت درد میمیرم هنگامه جانم برام دعا کن شش روزه دارم درد میکشم

انشالا که به سلامت این روزارو پشت سر بذاری اتفاقای خوب برات بیوفته

انشالا که هر چه زودتر به خیر بگذره😔

فدات مهربونم شکر خدا امروز بهترم ساک حاملگیم دفع شد اما دردام مونده از نظر جسمی و روحی حالم خیلی بده خودت چیکار کردی گلم باردار نشدی؟

فدات مهربونم شکر خدا امروز بهترم ساک حاملگیم دفع شد اما دردام مونده از نظر جسمی و روحی حالم خیلی بده ...

حسابی به خودت برس. استراحت کن و چیزای مقوی بخور عزیز دلم. من این ماه که اقدام نداشتم چون یه سری برنامه هایی داشتم که نمیشد این ماه باردار شم. ولی الان روز سوم پریمه و حتما این ماه اقدام میکنم

حسابی به خودت برس. استراحت کن و چیزای مقوی بخور عزیز دلم. من این ماه که اقدام نداشتم چون یه سری برنا ...

حتما عزیزدلم . ان شالله به امید خدا اقدام این ماهت جواب بگیری مهربونم بی خبرم نزار از حال خودت برات دعا میکنم گلم 😙😙😙💟💟💟💕💕💕💕

حسابی به خودت برس. استراحت کن و چیزای مقوی بخور عزیز دلم. من این ماه که اقدام نداشتم چون یه سری برنا ...

حتما عزیزدلم . ان شالله به امید خدا اقدام این ماهت جواب بگیری مهربونم بی خبرم نزار از حال خودت برات دعا میکنم گلم 😙😙😙💟💟💟💕💕💕💕