2777
2789
عنوان

حاملگی پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 13765 بازدید | 52 پست
خدا نکنه مهربونم فدات بشم . ان شاالله مهربونم . چقد میترسم حاملگی بعدیم پوچ باسه 😢😢😢😢😢😢

نه نترس عزیزم. منم پارسال پوچ بود امسال شکر خدا 11هفتم. پریودیتو همش یا داشت کن من 30روزی بود امسال ی سیب قرمز برداشتم تو آب گذاشتم همه جور دعایی خوندم هم خودم خوردم هم شوهرم توهم این کارو بکن پسرمو گلابی بهش یاسین خوندم ولی شوهرم تنها خورد خونه نبودم خورده بود 😁بچم پسر شد 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
فدات مهربونم که منو لایق دونستید و بدام دعا میکنید . خدا حفظش کنه براشون چقد من میترسم حاملگی بعدیمم ...

فدات عزیزم🌷

نه پوچ نشد خداروشکر بدنتون رو تقویت کنید برای بارداری بعدی علت پوچ شدن اول خواهر من ضعف بود دکتر گفت غذاهای مقوی بخورن مخصوصا شوهرش ان شاالله تاپیک مامان شدنت بیام تبریک بگم عزیزم🌷

کاربر خانم هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بارداری پوچ یه اتفاق شایع هست که برای هر کسی ممکنه اتفاق بیفته. احتمالا تو این دوره یا تخمک ضع ...

کلی ازمایش دادیم همشونم نرمال بود شوهرمم ازمایش سلامت اسپرم داد ازمایشش خیلی خوب بود گلم. با اولین اقدامم حامله شدم اما پوچ شد 😢😢😢😢 دکتر گفت شیاف و قرص استفاده کن دفع بشه اونا رو برام نوشته یعنی عوارض داره گلم ؟؟؟؟ گفت بعد سه ماه میتونی باردار بشی

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
فدات گلم ان شاالله . دست خودم نیست خیلی ناراحتم گلم میترسم دوباره حاملگی بعدیم پوچ باشه😢😢😢😢

نترس عزیزم فقط ایندفعه قبل اقدام برو دکتر تا برای خودت و شوهرت داروهای تقویتی بنویسه 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
نه نترس عزیزم. منم پارسال پوچ بود امسال شکر خدا 11هفتم. پریودیتو همش یا داشت کن من 30روزی بود امسال ...

خدا رو شکر عزیزدلم ان شاالله سالم بیاد بغلتون 😍😍😍😍 بعد چند ماه دوباره باردار شدید؟؟؟ من پریودام همیشه منظمه و 28 روزه . بعد سقط نامنظم نشد برای شما ؟؟؟؟

اخه من دلم دختر میخواد

فدات عزیزم🌷 نه پوچ نشد خداروشکر بدنتون رو تقویت کنید برای بارداری بعدی علت پوچ شدن اول خواهر من ضع ...

فدات مهربونم ان شاالله . خدا حفظش کنه براتون . انقد که من و شوهرم رو بچه حساسیم انقد چیزای مقوی و خوب خوردیم که نگو به خدا میگفتیم بچه ی ما چقد قوی و باهوش میشه این همه چیزای خوب خوب خوردیم . کلی ویتامین ها با هم خوردیم حتی همراه من فولیک اسید ویتانین دی ویتامین ای امگا 3 زینک خورده

نترس عزیزم فقط ایندفعه قبل اقدام برو دکتر تا برای خودت و شوهرت داروهای تقویتی بنویسه 

به خدا تحت نظر دکتر بودیم اونقدی که من د شوهرم خودمون رو تقویت کردیم کسی نکرده چون بچه ی اولمونه خیلی روش حساسیم هرچی چیزای خوب و مقوی بوده خوردیم شوهرم حتی با من فولیک اسید زینک ویتامین ای ویتامین دی امگا 3 میخورد دو ساله داریم تقویت میکنین بعد تصمیم به بارداری گرفتیم همش میگفتیم بچه ی ما خیلی باهوش و قوی میشه از بس چیزای خوب میخوریم 

خدا رو شکر عزیزدلم ان شاالله سالم بیاد بغلتون 😍😍😍😍 بعد چند ماه دوباره باردار شدید؟؟؟ من پریودام ...

چرا نامنظم شد بارازیانه درستش کردم راستش منم دلم خیلی دختر میخواد وقتی منظم شد رفتم سایت فرزند تو تخمک گذاری مینویسه که کی باید برای دختر اقدام کرد کی پسر خواستی ی سربزن به سایت 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
کلی ازمایش دادیم همشونم نرمال بود شوهرمم ازمایش سلامت اسپرم داد ازمایشش خیلی خوب بود گلم. با اولین ا ...

نه عزیزم قرص و شیاف که عوارضی نداره. بعضی وقتها که با قرص و شیاف کامل دفع نمیشه و یه تیکه هایی توش می مونه کورتاژ میکنن. منظورم این بود که نذار سریع کورتاژ بکنن. منم سقط کردم فروردین همین امسال. جفت مونده بود تو. من رفتم کوه خودم دفعش کردم. 

عزیزم غصه نخور. دکتر من میگفت اگه تکرار بشه قابل بررسی هست. انشاالله بارداری بعدیت همه چیز نرمال میشه

خدایا ممنونم 🙏
چرا نامنظم شد بارازیانه درستش کردم راستش منم دلم خیلی دختر میخواد وقتی منظم شد رفتم سایت فرزند تو تخ ...

دست گلت درد نکنه مهربونم حتما میرم خدا نی نی نازتو بداتون حفظ کنه 😙😙😙😙

نه عزیزم قرص و شیاف که عوارضی نداره. بعضی وقتها که با قرص و شیاف کامل دفع نمیشه و یه تیکه هایی توش م ...

فدات مهربونم ان شاالله به امید خدا . مرسی بابت راهنماییت گلم دکترم گفت بیست روز دیگه بیا سنو برات انجام بدم ببینم بقایا مونده . ان شاالله که دفع مبشه گلم سقط خیلی درد داره چقد خونریزی کردی؟؟؟؟ استراحت کردی یا تونستی به کارات برسی ؟؟؟

فدات مهربونم ان شاالله به امید خدا . مرسی بابت راهنماییت گلم دکترم گفت بیست روز دیگه بیا سنو برات ان ...

نه اگه با قرص و شیاف سقط کنی خیلی درد نداره. من در حد پریود خیلی شدید چند ساعت درد داشتم بعد که شروع کردم به دفع کردن دیگه درد نداشتم. البته من بیمارستان بودم. خونریزی هم هفته های اول کمی خونریزی داشت ولی بعد در حد لک بینی بود. 

عزیزم میدونم درد روحیش خیلی بیشتره. برای من توقف رشد بود صدای قلبش رو هم شنیده بود و از اومدنش خیلی خوشحال بودم ولی تو هفته ۹ یه دفعه قلبش ایستاد. 

تا میتونی گرمیجات بخور و ورزش و پیاده روی کن. 

خدایا ممنونم 🙏
دست گلت درد نکنه مهربونم حتما میرم خدا نی نی نازتو بداتون حفظ کنه 😙😙😙😙

ممنون عزیزم 

نه اگه با قرص و شیاف سقط کنی خیلی درد نداره. من در حد پریود خیلی شدید چند ساعت درد داشتم بعد که شروع ...

خیلی ناراحت شدم گلم چقد برای شما هم سخت گذشته میدونم چی کشیدید . مرسی بابت راهنماییت مهربونم 😙😙😙😙😙