2777
2789

بچه ها تو تاپیک های قبل نوشتم ما دوست بودسم فعلا،

جر و بحث داشتیم،دعوا کردیم باهم دیگه،جفتمون ی سری حرفا زده بودیم بهم،من بعدش ازش عذرخواهی کزدم،و گفتم فراموش کنیم اما قبول نکزد.

خانوادش در جریان بودن،ظرفایی ک پیشش بود رو خواهرش برام اورد،مادرش کلی چیز میز گذشاته بود تو ظرفم،منم ب مادرش پسام دادم تشکر کزدم،از خودشم تشکر کردم،و گفتم از مادرت هم تشکر کردم،نمیدونم چرا یهویی شروع کزد بیخود کردی ب مادر من پیام دادی ،بخدا قسم صبح نگاه کنم پیامت رو گوشیش باشه ایروتو میبرم،میام درخونتون و...من نعجب کزده بودم هی میگفتم چرا اخه هی تهدید میکرد،

ب خواهرش گفتم گفت ولش کن نمیدونم چشه،

صبح باز پیام  داد تهدید کزد و گفت دیدم پیامتو نشونت میدم و ...

گفتم طبل توخالی تهدید میکنه،بعدم گفت گمشو و بلاکم کرد😐😐😐

ولی واتساپ و اینا بلاک نیستم.

بچه ها چیکار کنم؟

من دوسش داشتم ینی برمیگرده؟😔

ی چیزی بگید توی وات بگم بهش و دیگه پیامش نمیدم،به عنوان اخرین پیامم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این ادم ارزش نداره بخوای باهاش ادامه بدی ، برفرض برگشت و باهاش و ازدواج هم کردین ، با این توصیفاتت اصلا مرد مناسبی برای ازدواج نیست ، فراموشش کن و خودتو ارتقا بده و منتظر باش بهترین فرد که مناسبت باشه میاد تو زندگیت ، ایشالله هر چی صلاحته پیش بیاد عزیزم 

اخه کسی که تهدیدوبی احترامی میکنه دراینده به چه دردتون میخوره.

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)
سر اینک ب ننش پیام دادی اینجوری کرد؟؟؟ 

اره بیشعوره،همیشه خودش میگفت بریم پیش مامانم با مامانم پیام بدید میگفتم تا رسمی نشده نه،این سری خیلی همه چی زحمت کشیده بودن خجالت کشیدم گفتم گاو ک نیستم تشکر کنم ازش

اره بیشعوره،همیشه خودش میگفت بریم پیش مامانم با مامانم پیام بدید میگفتم تا رسمی نشده نه،این سری خیلی ...

ولش کن دنبال بهونه بوده روانیه این بشر

وزن اولیه 44😐هدف اول 47😅هدف دوم 50😍من میتونم.... 
اره

خب با توجه به رفتار خواهر و مادرش فکر میکنم با ازدواج قبلیت مشکلی نداشتن این پسره خودش دودله تو انتخابت بیخیالش شو هنوز جونی و کلی موقعیت خوب واست پیش میاد فقط بسپار دست تقدیر به وقتش بخت خوب نصیبت میشه. با انتخاب اشتباه خودتو بدبخت نکن ایشون لیاقت شمارو نداره. اعتماد به نفس داشته باش لایق بهترین ها هستی💗

🌺اللهم صل علی محمد و آل محمد🌺