2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین هر دوساعت قانونشه. حالا ممکنه یه ربع اینور یا اونور بشه. بعد مقدارش بستگی به نوزاد داره که چقدر میخوره هر موقع سیر بشه خودش  شیشه رو پس میزنه یا خوابش میبره. من فکر کنم 3 ماهگی پسرم 4 پیمانه میدادم یا 3 تا. دقیق یادم نیست. 

سلام من برای هرساعت ی شماره در نظر میگیرم مثلا هر دوساعت دو شماره یا ۲ونصفی ولی شیرخشک نان میدم اصلا ...

عزیزم شیر خشک نان عالیه واسه وزن من اپتامیل دادم خیلی بدوزن میگرفت  درمانگاه اصلا همش غرمیطد ولی نان ب دلیل چربی بالاش خیلی سخت مدفوع میکنن  وعده هاتوبیشتر کن  من هر  ی ساعت ۶۰ تامیدم بهش ‌بادوپیمانه

اخه عزیز دخترم۵ماهشه ۶ونیم کیلو من زیاد بهش شیر میدم

من بچم ۳ ماهشه الان ۶ کیلو هست چ طوری ۵ ماهه ۶ ونیم کیلوعه کم نیست  بنظرت؟؟؟ چون درمانگاه ب من گفت ۳ ماهگی باید ۶ کیلو  ب بالاتر باشه ولی رو ب پایین نباشه وزن‌ موقع تولدش ۳کیلو ۵۰ بود

من بچم ۳ ماهشه الان ۶ کیلو هست چ طوری ۵ ماهه ۶ ونیم کیلوعه کم نیست  بنظرت؟؟؟ چون درمانگاه ب من ...

اره کم هست ولی دخترم نارس بدنیا اومد اخر ماه۸ شاید بخاطر اونه میخوام شیر خشکش رو عوض کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز