2777
2789

لایک لطفا مرسییی

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

استاد امیر شریفی خیلی خوب میتونن اموزش بدن استفاده ازین قانونو

من مامانم استفاده کرد وکالت قبول شد

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

بله با شکرگزاری و قانون جذب به همه چیزایی که میخوام هنوز نرسیدم ولی یه سری اتفاقات افتاد که با جذب و شکرگزاری بهش رسیدم

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
اره استاد امیر شریفی خیلی خوب میتونن اموزش بدن استفاده ازین قانونو من مامانم استفاده کرد وکالت قبو ...

دوره هاش خریدن؟

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
دوره هاش خریدن؟

اره عزیزم

خودمم استفاده میکردم یه دوره

تو اون دوره حالم خوب بود

اسمشم پرورش افکار بود

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
الان حالت بده؟

نه حالم بد نیس

اما خب افسردم

قانون جذب واقعیه ، فقط باید نا امید نشی و شکر گزاری و نگرش مثبت و عشق رو توی ذهن و احساساتت ایجاد کنی و روز ب روز گسترشش بدی ، خیلی مهمه که صبر کنی تا بالاخره نتیجه شو بگیری ، ایشالله به هر چه که میخوای برسی عزیزم 😍😍