2821
2789

لایک لطفا مرسییی

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره

استاد امیر شریفی خیلی خوب میتونن اموزش بدن استفاده ازین قانونو

من مامانم استفاده کرد وکالت قبول شد

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
دوره هاش خریدن؟

اره عزیزم

خودمم استفاده میکردم یه دوره

تو اون دوره حالم خوب بود

اسمشم پرورش افکار بود

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
الان حالت بده؟

نه حالم بد نیس

اما خب افسردم

قانون جذب واقعیه ، فقط باید نا امید نشی و شکر گزاری و نگرش مثبت و عشق رو توی ذهن و احساساتت ایجاد کنی و روز ب روز گسترشش بدی ، خیلی مهمه که صبر کنی تا بالاخره نتیجه شو بگیری ، ایشالله به هر چه که میخوای برسی عزیزم 😍😍

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792