2777
2789
پناهنده ها وقتی مشغول به کار میشن، مالیات شاملشون میشه؟

آره دیگه..اگه کیست پذیرفته بشه دیگه میشی شهروند اون کشور

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

این کرونا کارارو خیلی سخت کرد ما هم اقدام کردیم دقیقا وقتی منتظر جواب سفارت بودیم کرونا شد .بستگی داره چقدر میخوای هزینه کنی؟ 

خدایا هر کس برای من هر دعایی کرد هزار برابرش رو اول به خودش بده 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فکر کنم اگه پناهنده بشی دیگه نمی تونی  به ایران بیای 》حالا نمیدونم درسته. یا نه

نه فقط پناهنده های سیاسی...بقیه مواردمیتونن بعد گذشت سال ها بیان..که البته اکثرا اینکارو نمیکنن

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
این کرونا کارارو خیلی سخت کرد ما هم اقدام کردیم دقیقا وقتی منتظر جواب سفارت بودیم کرونا شد .بستگی دا ...

بستگی داره چقدر بخواد. واسه تحصیل میخوام برم.

ببخشید نمیدونستم🌹معذرت  خب بهتره درستونو ادامه بدید بعد برید

دانشگاه خیلی خوبی هم درس نمیخونم تا بتونم برم.

مبادا کنکور بدم تهران قبول بشم بورسیه بگیرم

دانشگاه خیلی خوبی هم درس نمیخونم تا بتونم برم. مبادا کنکور بدم تهران قبول بشم بورسیه بگیرم

پس بهتره فعلا تنها هدفتون درستون باشه تا بتونید کنکور با رتبه ی خوبی قبول بشید 🌺  حتی اگه تو دانشگاه  خیلی خوبیم درس نخونید بازم بستگی  به تلاش خودتون داره .

موفق باشید🌹

2790
2778
2791
2779
2792