2821
2789
عنوان

ناگهانی

8846 بازدید | 100 پست

تورو امام رضا کمکم کنید 

من سه هفته ای بود نامزدمو نمیدیدم رفتم پیشش تو گوشیش تو گالری عکسایه پاک شده متوجه شدم با شورت و سوتین مادرش گذشته رو پاش عکس گرفته نشونه ی خوبی نیست ولی نمیدونم ب مادرش نظر داره یا از رویت تحریک ابنکارو کرده 

مادرش خانم بیوه است خانمیه سر و وضع انچنالی نداره ارایش نمیکنه هیکل انچنانی نداره اصلا مادری نیست که بخای جلبش بشی مادر دلسوز و لاغریه 

الان موندم چیکار کنم 

توروخدااا کمک کنید میترسم بگم روش وا شه میترسم نگم شک کنم ک رو مادرش نظر داره 

وای 😶😶😶

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوران نامزدی چه به معنای محرم بودن و عقد رسمی چه غیر اینها برای شناخته، نه اینکه نگم که یه وقت روش باز نشه، ممکن این یه زنگ خطر بزرگ باشه که بعدها بگی چرا ندید گرفتم، کامل باید بررسی و مشخص بشه قضیه چیه 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐