2777
2789
عنوان

سرترالین

| مشاهده متن کامل بحث + 6545 بازدید | 61 پست
حس بهتری نداد؟

نه ، فقط می‌خندیدم هی 😄

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم 🌊 موجیم که آسودگی ما عدم ماست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ... لطفا برای شفای همه مریضا دعا کنید 💛💚🧡🧡🧡🧡🧡
ببین من خودم برای اضطرابم به هر دری زدم قبلا  خوبه که از دارو کمک بگیری اما دارو موقته ، این ح ...

خداروشکر

من خیلی دنبال دلیلش بودم

دکترم میگه این ژنتیکه

واقعا برام سخت بود دارو بخورم

چند ساله هی کم و بیش افکار وسواسی دارم

ولی الان چون ازدواج کردم تازه زندگیمو تحت تاثیر قرار داده بود دیگه گفتم توکل بر خدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا نسخه نپیچ دوست عزیزه.من دارم دارو‌میخورم.واقعا حالم خوب کرده.در صورتی ک روان درمانی فایده نداشت ...

اینکه دارو درمان نیست رو من نمیگم خود روانپزشکا هم بهش واقف اند. اینکه شما با رواندرمانی بهبود نیافتی هم دلیل ناکارامد بودن رواندرمانی نیست شاید درمانگرت رو درست انتخاب نکردی یا هر دلیل دیگه ای.. در ضمن شما میتونی از نسخه من استفاده نکنی

افسردگی داری گلم ؟  من نورتریپتین خوردم داشتم روانی میشدم 😣

ن عزیزم فقط اظطراب و افکار وسواسی همش میترسیدم شوهرمو دوست نداشته باشم و این فکر زندگیمو مختل کرده بود.درصورتیکه جونمم براش میدم

خدا نصیب کسی نکنه

لطفا نسخه نپیچ دوست عزیزه.من دارم دارو‌میخورم.واقعا حالم خوب کرده.در صورتی ک روان درمانی فایده نداشت ...

عزیزم خدا کنه منم با دارو خوب بشم این روزا فقط از خدا ارامش میخوام

خداروشکر من خیلی دنبال دلیلش بودم دکترم میگه این ژنتیکه واقعا برام سخت بود دارو بخورم چند ساله ه ...

این داروها وابستگی نمیاره با خیال راحت بخور اما اضطراب با توجه به جیزی که من تو درمان خودم فهمیدم بخاطر سرکوب احساساتم بود 

دید روانپزشکا به این قضیه بیشتر ژنتیکیه درحالی که روانشناسا بهش طور دیگه ای نگاه میکنن و درمانش میکنن

انشااله مشکل تو هم حل میشه چون خودت دنبال درمانی حتما هم بهش میرسی

اگر خواستی من میتونم دکتر خوب بهت معرفی کنم 

برای من خلاف شما بود هفته اول فقط خواب بودم. ولی یسالی ک مصرف کردم رو ابرا بودم

من اول بی خواب شدم

بعد اظطرابم زیاد شد

بعد اشتهام کور شد

الان این ۳تا تقریبا خوب شده

افکار ناامیدی دارم ک حس میکنم زندگی بی معنیه و همش ب خودم دلداری میدم میگم صبر کن خوب میشه

این داروها وابستگی نمیاره با خیال راحت بخور اما اضطراب با توجه به جیزی که من تو درمان خودم فهمیدم بخ ...

واقعا مشاورای زیادی رفتم خودمم حس میکنم با مشاوره خوب میشم ولی دیدم کمکی نکردن یا مقطعی بوده نه ریشه ای

اره عزیزم ممنون میشم

من اول بی خواب شدم بعد اظطرابم زیاد شد بعد اشتهام کور شد الان این ۳تا تقریبا خوب شده افکار ناامی ...

اولشه ادامه بده اگه بعد یک ماه بهتر نشدی دنبال درمان باش من حتی اولش تو رابطه جنسیم هم تاثیر گذاشت خنثی خنثی بودم ولی رفته رفته خوب شد

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
اولشه ادامه بده اگه بعد یک ماه بهتر نشدی دنبال درمان باش من حتی اولش تو رابطه جنسیم هم تاثیر گذاشت خ ...

اره اینم شنیدم ک میگن تاثیر داره...من بخاطر دوری همسرم مرتب رابطه نداریم و نمیدونم تاثیر داشته یا نه

اینکه دارو درمان نیست رو من نمیگم خود روانپزشکا هم بهش واقف اند. اینکه شما با رواندرمانی بهبود نیافت ...

حرفتون کاملا درسته دارو و رواندرمانی باهم بهترین نتیجه رو میده