2777
2789
عنوان

سرترالین

| مشاهده متن کامل بحث + 6545 بازدید | 61 پست
منم قبلا میخوزدم بی انگیزم میکرد درستم نشد  بروتحت رواندرمانی باش برای اضطرابت ، دارو راه حل م ...

لطفا نسخه نپیچ دوست عزیزه.من دارم دارو‌میخورم.واقعا حالم خوب کرده.در صورتی ک روان درمانی فایده نداشت.باید دارو میخوردم تا بدنم ب تعادل برسه

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟

دوزش بالا بود افسردگی شدیدم نداشتم 

دو هفته خوردم فقط

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم 🌊 موجیم که آسودگی ما عدم ماست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ... لطفا برای شفای همه مریضا دعا کنید 💛💚🧡🧡🧡🧡🧡
ینی شماهم افکار ناامیدی داشتی من عاشق زندگیم  اصلا ادم زندگی در لحظم این فکرا منو میترسونه

عزیزم بخدا طبیعی.کم‌کم درسته میشه ب خودت بگو خییلیا هستن مثل من.این مشکل هم میره برطرف میشه..فقط صبر و تحمل میخاد.

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀
عزیزم باید اسنترا خارجیشو بخوری.ضمن اینکه این قرص الان اثر نمیزاره.دو تا س هفته بعد مصرف اثر میزاره. ...

ماله شرکته اکتوور هستش فک کنم خارجی باشه ۶۵ تومن بود

عزیزم طبیعیه تا ۳ هفته این حس های بد میاد سراغ حتی فکر خودکشی و.. اما حدود ۱ ماه بعد تازه احساس میکن ...

خیر ببینی گلم ک دلداریم میدی مرسی

پس تنها نیستم

حس میکنم اظطرابم کم شده

همش از خدا طلب قدرت و صبر میکنم

خیلی مشاوره رفتم و تلاش کردم ۵ماه ولی واقعا دیگه اذیت شدم گفتم از دارو کمک بگیرم

ببین من خودم برای اضطرابم به هر دری زدم قبلا 

خوبه که از دارو کمک بگیری اما دارو موقته ، این حرفیه که درمانگرم بهم زد 

توی مشاوره هم چون کار درمان انجام نمیشه معمولا جواب نمیده 

من خودم تا دو سال قبل فرق مشاوره و رواندرمانی نمی دونستم

اگه درمانگرت متخصص باشه اضطرابت حل و فصل میشه اصلا چیز سختی نیست

من یکساله تحت درمانم و خیلی راضیم از نتیجه