2777
2789
عنوان

سرترالین

| مشاهده متن کامل بحث + 6545 بازدید | 61 پست
واقعا مشاورای زیادی رفتم خودمم حس میکنم با مشاوره خوب میشم ولی دیدم کمکی نکردن یا مقطعی بوده نه ریشه ...

برات میفرستم گلم 

درخواستمو اوکی کن و لطفا بهم پیام بده که یادم نره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم طبیعیه تا ۳ هفته این حس های بد میاد سراغ حتی فکر خودکشی و.. اما حدود ۱ ماه بعد تازه احساس میکن ...

عزیزم ینی شماهم ابن حس رو تجربه کردی

خیلی ممنون ک کمکم میکنی

شما چند وقته مصرف میکنی کی حس کردی داره اثر مثبت میذاره شما چ حالتایی داشتی اولش

من افسردگی و اضطراب بعد زایمان داشتم.منم میگفتم کی بچمو بزرگ کنه تروخشکش کنه.داشتم‌دیونه میشدم.حدود ۳هفته پس از مصرف بهترشدم

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀
عزیزم ینی شماهم ابن حس رو تجربه کردی خیلی ممنون ک کمکم میکنی

همه تجربه کردن کم‌ و بیش .فک نکن تنها کسی هستی.خوب میشی.میگذره

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀
من افسردگی و اضطراب بعد زایمان داشتم.منم میگفتم کی بچمو بزرگ کنه تروخشکش کنه.داشتم‌دیونه میشدم.حدود ...

خیر ببینی گلم....مرسی ک تجربتو در اختیارم میزاری

منم خیلی دوست دارم مامان شم ولی با این اوضاع باید صبر کنم

خیر ببینی گلم....مرسی ک تجربتو در اختیارم میزاری منم خیلی دوست دارم مامان شم ولی با این اوضاع باید ...

فداات

عزیزم منم بعد خوردن سرترالین حالم بدتر شد .شما الان خوب شدین؟

والا من بعد ۳ هفته خوب شدم ولی الان ک هفته پنجم هستم مجددا افکار وسواسی دارم

دکترم میگه باید صبور باشی پله پله

ولی واقعا خستم کرده

البته من سرترالین و پاروکستین میخورم

والا من بعد ۳ هفته خوب شدم ولی الان ک هفته پنجم هستم مجددا افکار وسواسی دارم دکترم میگه باید صبور ب ...

دوست عزیز سلام 

میخام بدونم الان ک چند ماه ازین پست میکذره ایا بهبودی ایجاد شد براتون با مصرف سرترالین؟بهتر شدین؟

دوست عزیز سلام  میخام بدونم الان ک چند ماه ازین پست میکذره ایا بهبودی ایجاد شد براتون با مصرف ...

سلام عزیزم.میتونم بگم معجزه کرد.فقط ب پزشکتون اعتماد کنید و صبور باشید

دو سه هفته طول میکشه بدنت عادت کنه  بعد‌ اروم  میشی  اولاش اظطراب رو بیشتر میکنه

سلام خوبین من الان ۱۲ روزه میخورم استرسم بیشتر شده البته اشتباه کردم اول از نصف شروع کردم و بعد ۳ روز کامل ۵۰ خوردم از اون روز که کاملش کردم استرس داره منو میکشه چیکار کنم به نظرتون ادامه بدم یا کمش کنم