2777
2789
عنوان

پولمو نمیده گوشیشم جواب نمیده

388 بازدید | 8 پست

یمدت یجا رفتم سرکار صاحب کارم گفته شماره حساب بفرس،براش فرستادم،سه روزه نه سین میکنه نه جواب تماسمو میده،برم مغازش بفهمونم بهش؟؟بیس بارم بیشتر زنگش زدم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
وایستا یه هفته بشه بعد برو تو این یه هفته همچنان بهش زنگ بزن

الان سه هفتس سرکار نمیرم خودم زنگش زدم گف شماره کارت بفرس🙁

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا مشکل شما را داشتم پول ده روز را سه ماه گذشته دیگه زنگ و پیام جواب نمیداد رفتم مغازش یه تومن همون مدقع داد و فهمیدم نقطه ضعفش رفتن مغازشه چند بار رفتم هر دفعه یه مقدار داد دفعه اخر پیش شاگرد و مشتریش گفتم چرا اذیت میکنی و باید قانونی میگرفتم گفته فردا تسویه میکنع اگر باز دروغ نشه 

شماهم برو مال من داشت و نمیداد شما را نمیدونم اگر نداره راه بیا

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
اوه اگه سه هفته شده پس در اسرع وقت برو

چقدر بی وجدانن بعضیا،من واسه احترام سه هفتس هیچی نگفتم😞😞

منم دقیقا مشکل شما را داشتم پول ده روز را سه ماه گذشته دیگه زنگ و پیام جواب نمیداد رفتم مغازش یه توم ...

وضعش توپه پول من بدبختو نمیخاد بده حتما،دوسه روزه بغض دارم از این کارش،دیگ ب هیچکی اعتماد نمیکنم قرارداد مینویسم فقط😞😞فردا میرم دفترش🥺🥺

وضعش توپه پول من بدبختو نمیخاد بده حتما،دوسه روزه بغض دارم از این کارش،دیگ ب هیچکی اعتماد نمیکنم قرا ...

برو بهش بگو لازم داری واین مبلغ شایدبرا اون ناچیزباشه اما شما روش حساب کردی

این اقا هم خیلی منو حرص داد مطمئنم اگر ای دوهفنه پیگیر نمیشدمم هیچی نمیداد 

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
برو بهش بگو لازم داری واین مبلغ شایدبرا اون ناچیزباشه اما شما روش حساب کردی این اقا هم خیلی منو حرص ...

خداروشکر پیگیر باش،منم فردا میرم دفترش حتما☹️☹️