2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم‌تازه خریدم‌m62 خریدم از سری آ ها خوشم نیومد ولی خیلی کلفتو و سنگینه برا من تو رنج قیمتی آ۷۲ بودش

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم
نه خریدم.مشکل صدا دارم میخوام ببینم کسی هم مثل من هست؟

نو خریدی چند خریدی

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم
منم‌تازه خریدم‌m62 خریدم از سری آ ها خوشم نیومد ولی خیلی کلفتو و سنگینه برا من تو رنج قیمتی آ۷۲ بودش

من از همه چیش راصی ام فقط موقع تماس تصویری صدای من بد میره

من از همه چیش راصی ام فقط موقع تماس تصویری صدای من بد میره

شاید نت مشکل داره من که ناراضی ام از گوشیم خیلی ۹۵۰۰ پولو الکی حروم کردم

نه با چند تا نت امتحان کردم میگن جدیدا میکروفونشون نویزگیر داره .صدا از یه فرکانسی بالا میره حذف میکنه.اصلا اعصابمو خورد کرده

نه با چند تا نت امتحان کردم میگن جدیدا میکروفونشون نویزگیر داره .صدا از یه فرکانسی بالا میره حذف میک ...

عزیزم  من برای من این مشکلو نداره ولی عین  آب خوردن  باطری تموم میکنه   گوشی قبلیم     j7prime     چهارساله دارم باطریش ۳۰۰۰آمپر    مثله هم باطری میسوزونن          برای توام اینجوری   ۳ ۴ ساعت باهاش کار میکنم ۵۰ ۶۰ درصد کم میکنه 

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛

سلام عزیزم    چرا ناراضی هستی

من  a72  گرفتم  ۲۵۶ گیگ       ۱۱تومن گرفتم     همه چی خوب فقط عین آب خوردن شارژ تموم    اینقد غصه میخورم پولم حیفو میل شد والا

گوشیم قبلیم  سامسونگ j7        چهار پنج ساله استفاده میکنم  در یه سطح باطری خالی میکنن      موندم چکارش کنم 

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛
2790
2778
2791
2779
2792