راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منمتازه خریدمm62 خریدم از سری آ ها خوشم نیومد ولی خیلی کلفتو و سنگینه برا من تو رنج قیمتی آ۷۲ بودش
عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم
نه خریدم.مشکل صدا دارم میخوام ببینم کسی هم مثل من هست؟
نو خریدی چند خریدی
عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم
من از همه چیش راصی ام فقط موقع تماس تصویری صدای من بد میره
شاید نت مشکل داره من که ناراضی ام از گوشیم خیلی ۹۵۰۰ پولو الکی حروم کردم
نه با چند تا نت امتحان کردم میگن جدیدا میکروفونشون نویزگیر داره .صدا از یه فرکانسی بالا میره حذف میک ...
عزیزم من برای من این مشکلو نداره ولی عین آب خوردن باطری تموم میکنه گوشی قبلیم j7prime چهارساله دارم باطریش ۳۰۰۰آمپر مثله هم باطری میسوزونن برای توام اینجوری ۳ ۴ ساعت باهاش کار میکنم ۵۰ ۶۰ درصد کم میکنه