2821
2789
سلام عزیزم    چرا ناراضی هستی من  a72  گرفتم  ۲۵۶ گیگ     &nb ...

حالا این m62 دو روز کلا باتریش،میره یعنی دیروز ۷ صبح ۱۰۰ درصد شارژ شده الان هنوز ۳۰ درصد شارژ داره همشم وای‌فای روشنه یا اینترنت خود گوشی اما ۴g پلاس نمیشه ، صدای بلندگو استریو نیست ، خیلی سنگین و کلفته و همینطور کیفیت صفحه راضی کننده ای نداره اینها دلایل من برای عدم رضایت اما خوب حداقل سه سال باید گوشیو داشته باشم ۹۲۰۰ پولشو دادم 

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم
حالا این m62 دو روز کلا باتریش،میره یعنی دیروز ۷ صبح ۱۰۰ درصد شارژ شده الان هنوز ۳۰ درصد شارژ داره ه ...

برای شما  امپر باطریش بالاتره ۷۰۰۰

برای من ۵۰۰۰   ولی در حد ۳۵۰۰

من دیروز صبح شارژ زدم    یکساعت پیش خاموش شد البته  مدام هم دستم   والا منم ۱۱ تومن دادم گفتم گوشیم باشه تا ۵ ۶سال    

وگرنه یه گوشی ۶ ۷ تومنی میگرفتم

من ۴ سال پیش  j7   گرفتم    تا۲  ۳ سال دیگ هم عین گل کار میکنه

اینقد پشیمونم ازش ک‌نمیشه گفت

گوشی شما ساخت هنده یا ویتنام؟

به من میگم  چون ساخته هنده اینجوریه

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا این m62 دو روز کلا باتریش،میره یعنی دیروز ۷ صبح ۱۰۰ درصد شارژ شده الان هنوز ۳۰ درصد شارژ داره ه ...

زنگ‌زدم به گارانتی درمورد باطری گفت بیارش  نمیدونم حالا هزینه میگیرن یا میزنن زیرش یا چی  راهشم خیلی دوره متاسفانه

برای شما  امپر باطریش بالاتره ۷۰۰۰ برای من ۵۰۰۰   ولی در حد ۳۵۰۰ من دیروز صبح شارژ زدم & ...

گوشیم ساخت ویتنامه

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم
نمیدونم ویتنامه یا هند.مگه فرق میکنه؟کدوم بهتره؟

رو کارتن یه برچسب هست یا پشت گوشی پایین اون لوگو نوشته   یا نگاه بکن          نه فرقی نداره ولی یه عده میگن ویتنام بهتره   من ک هند دارم راضیم بجز باطری

2790
2823
2791
2779
2792