2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین توروخدا😭😭

119 بازدید | 11 پست

بچه ها تاپیک قبلم گفتم دیشب یه اتفاقی برام پیش اومد ترسش هنوز تو دلمه الان دارم میمیرم از خستگی ها اما تا چشامو میبندم استرس شدید میگیرم یهویی و بدنم سریع میخواد مثل دیشب قفل کنه یا چشامو میبندم این فکر میوفته تو ذهنم که الان یکی میاد محکم تکونم میده از دیشب خواب درست نداشتم کسی میدونه چرا و میتونین کمکم کنین؟ لطفا اگر کسی چیزی میدونه بگه😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینجوری میشم خب من اینجوری نمیشدم تا دیشب

منم یه دفعه همینطوری شدم خیلی ترسیدم نگران نباش ازاسترس وخستگی زیاده

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤
چرا اینجوری میشم خب من اینجوری نمیشدم تا دیشب

دلیلشو نمیدونم. ولی بهش میگن بختک. برای من هم یه بار پیش اومد، تا چند روز حالم بد بود... 

جای نگرانی نداره. توی نت سرچ کنی در موردش مطلب زیاد هست. 

تو مرحله خواب رم بیدار شدی

چیزی نیست، پیش میاد بعضی وقتا

نترس، ریلکس باش، با آرامش بخواب 💤

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
دلیلشو نمیدونم. ولی بهش میگن بختک. برای من هم یه بار پیش اومد، تا چند روز حالم بد بود...  جای ...

بختک دیشبو میگیم بختک الان چی؟ الانم چشامو میبندم یهو استرس میگیرم و انگار دوباره میخواد بدنم قفل کنه

مرسی عزیزم آخه نمیدونم چرا حس میکنم چیزی اذیتم میکنه 😭

نه عزیزم چیزی نیست ذهنتودرگیراین چیزانکن بهش فک نکن برای خیلی هاپیش اومده

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤
بختک دیشبو میگیم بختک الان چی؟ الانم چشامو میبندم یهو استرس میگیرم و انگار دوباره میخواد بدنم قفل کن ...

خب اولین بار بوده و چیزی هم در موردش نمیدونستی، تأثیر روانی روت گذاشته دیگه... طبیعی هم هست. منم وقتی برام اتفاق افتاد تا چند روز حالم بد بود، یه حس و حالی داشتم که هیچ وقت تجربه نکرده بودم. ولی گذشت و تکرار هم نشد. خودتو آروم کن و بگو همون یه بار بوده و دیگه تکرار نمیشه. فکر کنم دلیل علمی هم داره، بهش فلج خواب هم میگن. یه کم اطلاعاتتو در این زمینه ببری بالا، آروم میشی.