نیوشا_که_میگن_منم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 1103 عنوان حس خوب♡ 71 بازدید | 11 پست بیاید بگید قشنگترین جمله که شنیدید چی بوده :)اگه دوس داشتید بگی از کی شنیدید 1400/03/07 | 22:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhisheiton عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 3073 دوس دارم فقط اسم خودم کنار اسم زینب بیاد😍😍😁البته اینجور چیزا زیاده ولی این حرفش و خیلی بدوس😍😅از شوهرم😁 دلوین کوچولوی مامان منتظرتم دخملم💞😍
maral_khanom عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 1072 داستان هایه شاملو و آیدا اشعار فروغ فرحزادنوشته هایه نرگس صرافیان خیلی خوبن پر از حس خوبه:)♡ این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤
momoooooo عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 12395 نگران نباش من پشتتم خودم تو دانشگاه. ثبت نامت میکنم،خودم واست مطب باز میکنم(از داداش کوچیکه گلم)شاید این حرف واسه شما مسخره باشع ولی واس منی که هیچکس پشتم نیس خیلیییی حس خوبی میده لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(: درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
آهوآرام عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 15969 انشالله خوشبخت بشی برای خوشبختید ایت الکرسی میخونم 🥰این قشنگ ترین حرف یکی از کاربرها بودش چون معمولا سایت پر از خانوم هایی شده که ادمو از پشت گوشی پاره میکنن این یکی خیلی با ادب بود 🥰 خدایا 😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
بانوی_درخشان عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 2409 انشالله خوشبخت بشی برای خوشبختید ایت الکرسی میخونم 🥰 این قشنگ ترین حرف یکی از کاربرها بودش چون ... راست میگی ی بارم ی نفر بهم گفت ۱۴تا برات میخونم از خوشحالی و حد کرمش داشتم سکته میکردم دیگه خواستمو رها کردم☁شد شد ،نشدم نشد
نیوشا_که_میگن_منم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 1103 نگران نباش من پشتتم خودم تو دانشگاه. ثبت نامت میکنم،خودم واست مطب باز میکنم(از داداش کوچیکه گلم) شا ... چرا مسخره باشه عزیزم؟اتفاقا ادم وقتی این جمله هارو میشنوه دلگرمم میشه خدا حفظش کنه برات
نیوشا_که_میگن_منم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 1103 انشالله خوشبخت بشی برای خوشبختید ایت الکرسی میخونم 🥰 این قشنگ ترین حرف یکی از کاربرها بودش چون ... هستن از این مهربونا🥺
dokhisheiton عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 3073 @dokhisheiton خداحفظتون کنه🥺 قربونت قشنگم دلوین کوچولوی مامان منتظرتم دخملم💞😍
آهوآرام عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 15969 راست میگی ی بارم ی نفر بهم گفت ۱۴تا برات میخونم از خوشحالی و حد کرمش داشتم سکته میکردم ابن جور کاربر هاواقعا فرشته اند خدایا 😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇