2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 38 پست
آره فقط 20روز خیلی غصه میخورم

عزیزم غصه برا چی 

ببین فقط باید اراده داشته باشی تا بتونی انجامش بدی 

لاغری به تداوم نیاز داره و صبر ... اینجوری نباشه ک اگر مثلا بعد از یک هفته خیلی وزن کم نکردی خودتو ببازی 

منم حدود یک ماه پیش میخواستم تو ۱۵ روز ۷ کیلو کم کنم 

تاپیکم هم هست اگر ببینی از بچه ها نظر پرسیده بودم ک چ کار کنم 

تو ۱۵ روز ۷ کیلو ک نتونستم ولی ۵ کیلو کم کردم ... 

چطوری ؟؟ به معنای واقعی کلمه خودکشی کردم ...   حالا کامل بهت توضیح میدم ک چ کار کردم ....

حالا برای شما هم اگر بخوایم واقع گرانه نگاه کنیم تو ۲۰ روز ۱۰ کیلو شاید نشه ولی ۶-۷ کیلو رو میتونی کم کنی اماااا شما بیس رو همون ۱۰ بزار ک ۶ کیلو رو کم کنی 

البته به وضعیت جسمانی بدنت هم بستگی داره ها 

بعضیا زود وزن کم میکنن بعضیا ام دیر ......

کارایی ک من انجام دادم : 

اول از همه برنج و نون رو کامل از برنامم حذف کردمممم ... کاملااااا ... هی نری ناخونک بزنی 

صبح ک بیدار میشدم یه روز {یه روز درمیون منظورمه یه روز این روز بعدی اون }   چای سبز   یه روز هم اب جوش و یه کم عسل و لیمو ترش و یه کمممم هم گلاب رو مخلوط میکردم و میخوردم { همین صبحونم بود دیگه هیچی نمیخوردم تا تایم ناهار } 

برای ناهار هررررر روز سالادای مختلف { یه روز سالاد کاهو - یه روز سالاد شیرازی و .... } میخوردم فقطططط یک روز در هفته تایم ناهارم ۱۰۰ گرم مرغ پخته بود . 

عصرونه اب کرفس - چایی سبز - میوه - هویج - گوجه - سیب و ....

شام ک اصلااااا هیچی نباید بخوری ولی من معمولا ضعف میکردم یه خرما میخوردم یا دو تا دونه پسته و بادوم و فندوق ... 

و اب تا میتوووووونی بخور ... به جرعت میتونم بگم روزی ۱۴ تا لیوان اب میخوردم ... میرفتم میومدم اب میخوردم ... یه خط درس میخوندم ۱۰ تا قلپ اب میخوردم { چون هم برای شادابی پوست تاثیر داره هم لاغری به شدتتت موثره } 

بعضی روزا ام بود ک جو میگرفتتم حدالامکان همینارم نمیخوردم جز تایم صبحونه و عصرونه ... 

در کنار اینا فقططططط ورزش میکردم { جدی میگم در حدی بود ک انقدر عرق میکردم انگار از استخر کشیدنم بیرون روزی ۲ بار میرفتم حمام } 

ورزشامم : ۳ ساعت یه تک میرقصیدم . دراز نشست میزدم . تردمیل . طناب . حلقه و هر چیزی ک تو خونه دم دستم بود . حتی سعی میکردم نشینم خیلی . میخواستم درس بخونم هم راه میرفتم . 

خلاصه ک باید گیاه خواری کنی و به شدت هر ورزشی ک میتونی { ورزشتم باید سخت و پشت هم باشه . نیم ساعت ورزش نکنی بعد خسته شی بگی ۵ دقیقه دیگ ادامه میدم . ن . اتفاقا اون موقع ک خسته شدی باید قطع نکنی و ادامه بدی تا نتیجه بگیری ... 

امییدوارم ۲۰ روز دیگ تاپیک بزنی و بگی ۱۰ کیلو با موفقیت کم کردی   

برو ببینم چه میکنی ...  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امکان داره وزنم استپ کنه باورزش و رژیم سخت ده تا کم کنم بعد رژیم کالری شماری کنم چاق بشم باز

من خودم هم باشگاه رفتم هم ورزش 48شدم ازدواج ک کردم 53 شدم الان یا حلقه میزنم یا پیاده روی تند چون کرونا باشگاه رو بسته ولی الان که اقدام به بارداریم رژیم گرفتم اونم رژیم سالم خوری فست فود کلا نیست

برنج هم هفته ایی یه بار