2777
2789
عنوان

كيا ميان باهم وزن كم كنيم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 78 پست
از امروز ب بعد برنامه م واسه سلامتی خودم هر شب قرص آهن یادم نره هر روز عصر پیاده روی حرکات کششی و ...

لیموترش و آب رو ناشتا میخوری؟

منم شنیدم تاثیرداره برای چربی سوزی و برای شفافیه پوست

ولی میترسم معدمو داغون کنم

میشه انداره هاشو بگی؟لیمو قطره ای میریزی توی آب؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
شما که انقدر واردید  برنامه غذاییم بدید لطفا

نه من وارد نیستم

شوهرمم یاد نمیده ب من

فقط چیزایی ک شنیدم رو خودمم اجرا کردم و نتیجه گرفته بودم

هم اینکه چروک رو صورت و بدنم هم نیافتاد اصلا

چون خیلی ها نگرانن لاغر ک بشن ممکنه بدن یا صورتشون چروک بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیموترش و آب رو ناشتا میخوری؟ منم شنیدم تاثیرداره برای چربی سوزی و برای شفافیه پوست ولی میترسم معد ...

منم قبلا میترسیدم برا معده بد باشه اما برعکس خیلی هم خوب بود.

من از این لیمو کوچولوها میگرفتم یه دونه رو آبش رو کلا میریختم تو یه لیوان آب ولرم میخوردم

اما الان لیمو کوچولو پیدا نکردم از بزرگاش میگیرم.

یه مقداری باید بریزی ک ترشی لیمو رو تو آب حس کنی

بیماری و عفونت رو هم از بین میبره و سیستم ایمنی بدنت رو قوی میکنه

خیلی مهمه     مخصوصا بازوها شل نشه   صورت خراب میشه

اگه یهو لاغر بشی با رژیم سخت احتمالا این اتفاق میافته

اما من چند ماه طول کشید لاغر شدنم یعنی خودم متوجه نمیشدم بقیه میگفتن و لباسام گشاد میشد.

یهو لاغر نشدم دور کمرم حدود ۱۲ سانت کمتر شده بود

اما دوباره رعایت نکردم و...

منم قبلا میترسیدم برا معده بد باشه اما برعکس خیلی هم خوب بود. من از این لیمو کوچولوها میگرفتم یه دو ...

ممنونم ازت عزیزم .فکنم واس منی ک فقط شکم دارم کارساز تر باش.چربیا رو آب کنه😂

و اینک هر روز و هروقت میتونم بخورم؟

یا فقط ی بار باشه در روز؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
ممنونم ازت عزیزم .فکنم واس منی ک فقط شکم دارم کارساز تر باش.چربیا رو آب کنه😂 و اینک هر روز و هروقت ...

فقط صبح ک بیدار شدی قبل از صبحونه

من این کار رو کردم

صورتم هم قبلا یکم جوش داشت الان خیلی صاف و سفید شده

البته من آب لیمو و عسل هم بعد از حمام به صورتم میزنم ۲۰ دقیقه میمونه بعد میشورم برا اینکه جوش در نیاد

فقط صبح ک بیدار شدی قبل از صبحونه من این کار رو کردم صورتم هم قبلا یکم جوش داشت الان خیلی صاف و سف ...

خانم دکتر😂

واس سفیدیه پوست صورت مخصوصا دور چشم چ پیشنهادی داری؟😎

من جوش ندارم ولی نمیدونم چرا همش صورتم تیره تر میشه😓دوس دارم کمی روشن بشه

منم عسل وآب لیمو اسفاده کنم؟روشن میکنه؟یا فقط برای جوشه

من وزن 116 قد 163🥵🥵🥵.... منم بیام؟ 

عزیزم منم هم قد توام 

آخه چرا انقد وزنتو بردی بالا؟زایمان کردی؟یا تیروئید داری؟

من ۷۰ بودم خیلی ترسیدم ک هی بالاتر بره وزنم و جلوی خودمو گرفتم تا بیشتر از این بالاتر نرم 

و چن روزه باز رژیم گرفتم و دارم تلاشمو میکنم

لعنت ب چاقی😩

خانم دکتر😂 واس سفیدیه پوست صورت مخصوصا دور چشم چ پیشنهادی داری؟😎 من جوش ندارم ولی نمیدونم چرا هم ...

😂😂😂😂

فک کنم برا صورت چرب خوبه

البته یخ هم من ب صورتم میزنم یک شب درمیان قبل از خواب

پوست رو سفید و جوان میکنه

البته یکی دوبار اول ک زدم تا یه روز صورتم یکم قرمز شده بود اما بعدش عالی شد