2777
2789

تورو خدا برام دعا کنید فردا سونو دارم برا کیستم ک خوب شده باشم احتیاجی ب دارو دوا اینا نباشه میام خواب تک تکتون تعبیر میکنم و به نیت همتون ی یاسین میخونم التماس دعا فراوان 🙏🏻❤️

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم علائمت چیه؟ منم شک کردم کیست دارم چون پریودیم خیییلی حجمش کم شده

پریودی نامنظم  اندومتریوز دارم اصلا شک نکرده بودم از اونجایی ک خیلی خودم حساسم مامانم گفت خوب میشی من گفتم باید سونو بشم حساس بودن وپیگیر بودن در بعضی مواقع خیلی خوبه ‌سونو شدم گفت اینجوری حالا ۲سال باهاش درگیرم 

همه چی 

خواب منو تعبیر میکنی؟؟

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

ببخشید من مجردم یه سوال دارم

من روز های اخر پریودی یهو سمت تخمدان چپم خیلی درد گرف فرداش هم یهو سمت تخمدان راست هر کدوم دردش یک یه ربعی بود 

من معمولا اصلا برای پریودی درد ندارم کلا

اگرم داشته باشم همون روز اول 

اما این روز اخر بود

بخدا انقد همه کیست دارن تو هم سن و سالام میترسم نظر شما چیه؟ 

جای نگرانی هس؟ 

واست ۵تا صلوات فرستادم

منم ۱سالو نیمه فهمیدم پلی کیستیکم🥺

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
همه چی 

میشه لطفاً یه خواب من و تعبیر کنی برات دعا میکنم حتما تو نماز خواهش میکنم 

من یه دختر مجردم سینگل سینگلم و مجرد هستم ولی دیشب خواب دیدم. حامله شدم و شکمم بزرگ شده خیلی نگران شدم و ترسیدم چون دختر پاکم و مجرد میشه بگی تعبیرش چیه خواهش میکنم دعا میکنم برات 

ببخشید من مجردم یه سوال دارم من روز های اخر پریودی یهو سمت تخمدان چپم خیلی درد گرف فرداش هم یهو سمت ...

مجرد ‌متهل نداره ۷۰ درصد بانوان درگیر کیست هستن حتی خودشونم خبر ندارن ‌بهش اهمیت نمیدن حتما عفونت داری اگه پریودی منظم مشکل نداره پنج انگشتی از عطاری بخر بخور خوب میشی عسل وسیاهدونه بخور آب زیاد بخور با روغن سیاهدونه هروقت احساس درد کردی ماساژ بده رحمتو گرم میکنه 

عزیزم میشه خواب منو تعبیر کنی برا ایه الکرسی میخونم 

خواب دیدم دختر بچه تو بغلم بود بهش شیر میدادم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

مجرد ‌متهل نداره ۷۰ درصد بانوان درگیر کیست هستن حتی خودشونم خبر ندارن ‌بهش اهمیت نمیدن حتما عفونت دا ...

خب از نظر شما این علائم میتونه دلیلی بر نگرانی باشه؟! 

باید برم سونو یا اگه دوباره یا مکرر تکرار شد برم؟