2777
2789
عنوان

مچ گیری

241 بازدید | 24 پست

سلام،ببینید همسر من یه خواهر زاده داره که خیلی خیلی بخشیدکثافت و بیشعور هست،و من به شدت ازش متنفرم،نگاه هیزی هم داره،و همیشه با شوهرم اختلاف داشتم سر اینکه بزارتش کنار،اینم بگم که معتادم هست،و میگه ما از بچگی با هم بودیم دوسش دارم نمیتونم بزارمش کنار،وقتایی که کار دارم فقط اون هست که میاد کمکم و خلاصه از چرت و پرتها،بخدا اینقدر که از این بشر بدم میاد دیگه حالم از شوهر خودمم به هم میخوره که همش با اون هست،هستین بقیشم بگم یا نه؟

آره

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خببببب

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤

من ی عالمه کار دارم 

زود باش 

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤

حالا چند وقت پیش میگفت باهاش دعوام شده،دیگه باهام قهره،ولی من دیدم یه شماره تو گوشیش هست سیوش کرده به یه اسم حاجی،همش تو گوشیش عین قبل تماشاش بود من به این مخاطب مشکوک شدم