2777
2789
عنوان

مچ گیری

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یاد یە خاطرەای افتادم بگم این وسطا  

یە مدتی بە شوهرم مشکوک شدە بودم یە شب نیومد خونە گفت باید برم سر کار و اینا ساعت ۴ صبح دیدم آنلاینە منم بهش زنگ زددیدم درحال مکالمەس خیلی مشکوک شدم فرداش اومد خونە شمارەرو برداشتم و بهش زنگ زدم چند بار جواب نداد چند بارم رد تماس آخر سر برداشت دیدم مردە خواستم بپیچونم گفت ببخشید همراە آقای احمدی گفت بللللللللە  

دیگە ریدە بودم موندم چی بگم نگو دوست شوهرمە فامیلشم احمدیە  

حواست‌هست‌به‌موهای‌سفید‌سرم‌!
حالا الان شوهرم زنگ زده میگه تو دیروز شماره ایی رو از رو گوشی من برداشتی زنگ زدی به کسی؟

بلد نبودی با یه شماره دیگه زنگ بزنی؟ 😒

خوب حالا گذشته. ولش کن تو خودت برای شوهرت انقدر باید وقت بذاری که دیگه نخواد بره پیش اون چلغوز.

بلد نبودی با یه شماره دیگه زنگ بزنی؟ 😒 خوب حالا گذشته. ولش کن تو خودت برای شوهرت انقدر باید وقت بذ ...

بخدا من هر کاری براش کنم حاضر نیست دست از سر این آدم کثیف برداره،انگاری جونش بهش بستس،من که میگم این کثافت صد در صد شوهرمو معتادش کرده

بلد نبودی با یه شماره دیگه زنگ بزنی؟ 😒 خوب حالا گذشته. ولش کن تو خودت برای شوهرت انقدر باید وقت بذ ...

جایی بودیم ایرانسل آنتن نمیداد،مجبور شدم با این خطم گرفتم ،حالا اون نمیدونم صدامو شناخت نمیدونم شمارمو از قبل داشت که به شوهرم گفته

جایی بودیم ایرانسل آنتن نمیداد،مجبور شدم با این خطم گرفتم ،حالا اون نمیدونم صدامو شناخت نمیدونم شمار ...

به هر حال بهش بگو واضح محکم وایستا بگو این آدم معتاد روانی آشغال و بذار کنار. چرا نمیفهمی این به درد ما نمیخوره؟؟؟ 

به هر حال بهش بگو واضح محکم وایستا بگو این آدم معتاد روانی آشغال و بذار کنار. چرا نمیفهمی این به درد ...

بخدا اینقدر گفتم(هر دفعه هم به جنجال و دعوا و فحاشی منجر شده )که دیگه خودمم چندشم میشه دوباره بهش بگم