2789
چ خوب  نه بابا بپرس راحت باش  نه ندادم اخرین امتحانمه     یه روز وقت داریم 6 ...

قربون شما دوست گلللل

(چقد من مودب شدم یهو   )

بعد تدریسم کردن بهتون ؟ به ما 50 صفحه سوال دادن ازش همین اصلا کلاس نزاشتن بس که بی تربیتن این مسئولامون 

دلتنگتم رفیق جان،درست عین خودت که دلتنگ بودی، هنوز باورم نمیشه،کاشکی برگردی اینجا جات خیلی خالیه      برگرد تا همه اون قربونت برم ها و فدات بشم هایی که خیلی کنترل کردم تا بهت نگم رو جبران کنم   برگرد داداشی برگرد فدات شم   میدونی چقدر آب پرتقال گرفتم برات؟  برا یه سال تامینی برگرد داداش خوبم  . داداشی چرا دوریت انقد سخته؟ چرا دارم کم میارم؟چرا اشکم بند نمیاد اخه ؟تو یه روزی برمیگردی میدونم ولی زود برگرد من گناه دارمااااا به کی بگم سلطان به کی بگم آقای دکتر؟ با کی شوخی کنم؟ برای کی حرص بخورم؟ هااان؟ کی بهم بگه اخ دختره ی خنگ هاااان؟ برگرد داداش جونم برگرد دیگه قول میدم نگم بچه ها گناه دارن اذیتشون نکن دیگه قول میدم به حرفت گوش بدم بیمعرفت دیروز بهت قول دادم که تلاشم رو بیشتر کنم خوب درس بخونم بهت قول دادم پای قولم هستم تو هم همون روز اول قول دادی که اگرم خواستی بری قبلش بهم بگی   پس چرا یهو رفتی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه توهم تهرانی😁 اره دیدی دفاعی ۱ روز بیشتر وقت ندادن ولی باز ۳ ۴ تا درس حذف کردن خداروشکر

خدا خیرشون نده که به ما درس ندادن من هنوز دستم به کتابش نخورده   

دلتنگتم رفیق جان،درست عین خودت که دلتنگ بودی، هنوز باورم نمیشه،کاشکی برگردی اینجا جات خیلی خالیه      برگرد تا همه اون قربونت برم ها و فدات بشم هایی که خیلی کنترل کردم تا بهت نگم رو جبران کنم   برگرد داداشی برگرد فدات شم   میدونی چقدر آب پرتقال گرفتم برات؟  برا یه سال تامینی برگرد داداش خوبم  . داداشی چرا دوریت انقد سخته؟ چرا دارم کم میارم؟چرا اشکم بند نمیاد اخه ؟تو یه روزی برمیگردی میدونم ولی زود برگرد من گناه دارمااااا به کی بگم سلطان به کی بگم آقای دکتر؟ با کی شوخی کنم؟ برای کی حرص بخورم؟ هااان؟ کی بهم بگه اخ دختره ی خنگ هاااان؟ برگرد داداش جونم برگرد دیگه قول میدم نگم بچه ها گناه دارن اذیتشون نکن دیگه قول میدم به حرفت گوش بدم بیمعرفت دیروز بهت قول دادم که تلاشم رو بیشتر کنم خوب درس بخونم بهت قول دادم پای قولم هستم تو هم همون روز اول قول دادی که اگرم خواستی بری قبلش بهم بگی   پس چرا یهو رفتی؟
قربون شما دوست گلللل (چقد من مودب شدم یهو   ) بعد تدریسم کردن بهتون ؟ به ما 50 صفحه سوال دا ...

فدات (     )

اره تدریسم کردن ولی هیچی نخونده بودم  

یعنی از کل کتاب 50 سوال دادن ازاونا میاد؟

والا از ما5 درس مونده اوناباید بخونیم ایش اینقدر بدم میاد ار این درس     

اللهم عجل لولیک الفرج...
دقیقا .فیزیک فقط سه تا سوال اومده بود اونم آب خوردن بود  فقط باید فرمولا بلد باشی تمام   ...

از فصل اهرم و اینا هم داده بودن ؟

برا فیزیک؟

خدا خیرشون نده که به ما درس ندادن من هنوز دستم به کتابش نخورده    

ای وای🤦‍♀️

زیاد سخت نیست فقط جنگ نرمممم رو کم مونده تو ریاضی هم درس بدن

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ
از فصل اهرم و اینا هم داده بودن ؟ برا فیزیک؟

الان سوالا بهت میگم    

اولی: باید مزیت مکانیکی حساب میکردیم

دومی: پادساعتگرد و ساعتگرد 

سومی یادم نی  

ولی یه سوالم بود که 

اندازه گشتاور نیرو به چه عواملی بستگی دارد؟ 

که باید فرمولش مینوشتیم تامام  

اللهم عجل لولیک الفرج...
ای وای🤦‍♀️ زیاد سخت نیست فقط جنگ نرمممم رو کم مونده تو ریاضی هم درس بدن

درس هشتم و دیدی؟ 

20 صفحس تقریبا    اونم با توضیخات مسخره اش  

اللهم عجل لولیک الفرج...
فدات (     ) اره تدریسم کردن ولی هیچی نخونده بودم     یعنی از کل کتاب 50 س ...

نه بابا پنجاه تا سوال دادن که فقط بگن ما یه کاری کردیم خیر سرشون

از پنجاه صفحه سوالش بیشترش هم برای کتابای سال پیشه 

چون کتابا کلا خیلی تغییر کرده من نگاه کردم کتابای پارسال رو   

اره عربی بهتره😪 نه دفاعی هم مونده انشا دفاعی عربی علوم  این ۴ تا موندن

والا 

از ما املا عربی پیام دفاعی مونده   

امتحان پیامتون چطور بود؟ درسیم حذف شده ازتون؟

اللهم عجل لولیک الفرج...
درس هشتم و دیدی؟  20 صفحس تقریبا     اونم با توضیخات مسخره اش    

ارهههه😭😭

اون فصل جهت نمیدونم چی چی😂 مضخرفه . اینهمه گوشی اومده من با خورشید و ساعت و .... برای چی باید شرق و غربو بفهمم

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ
نه بابا پنجاه تا سوال دادن که فقط بگن ما یه کاری کردیم خیر سرشون از پنجاه صفحه سوالش بیشترش هم برای ...

اها چ فعالیتی کردن خسته نشن یهویی  

به نظرم همون متن کتاب بخونی بهتره .راستی چند درس دفاعی براتون حذف کردن؟

اللهم عجل لولیک الفرج...