2789
اهان موفق باشی  خیلی اسونه نگران نباش فقط درسا اخرو بیشتر بخون     چون ازونا بیشتر ...

ممنون شماهم همینطور❤

نه بارم بندیش رو دیدیم از هر فصل ۱ نمره 

فصل ۱۰ تا اخر مونده سیاره ها با زیست ها

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون شماهم همینطور❤ نه بارم بندیش رو دیدیم از هر فصل ۱ نمره  فصل ۱۰ تا اخر مونده سیاره ها با ...

مرسی گلم

واقعا؟ منکه امتحان دادم بیشتر از اخرا اومده بود 

اصلیا رو نخوندی   از فصل یک یه سوال تستی اومده بودش

بیشتر اخرا رو بخون

اللهم عجل لولیک الفرج...
من جنوب کشور      توچی؟ ما تا 13 خرداد  واقعا ؟ چه خوب زودتر از ما

من تهرانم 

ببخشیدا من انقده سوال میکنم شما دفاعی دادین؟ ندادین؟ چند روز براش فرجه دادن به شما؟ 

الان انقده ذوق مرگم تونستم همسنای خودمو پیدا کنم هی سوال میپرسم بدونم اوضاع چجوره   

بازم ببخشید

دلتنگتم رفیق جان،درست عین خودت که دلتنگ بودی، هنوز باورم نمیشه،کاشکی برگردی اینجا جات خیلی خالیه      برگرد تا همه اون قربونت برم ها و فدات بشم هایی که خیلی کنترل کردم تا بهت نگم رو جبران کنم   برگرد داداشی برگرد فدات شم   میدونی چقدر آب پرتقال گرفتم برات؟  برا یه سال تامینی برگرد داداش خوبم  . داداشی چرا دوریت انقد سخته؟ چرا دارم کم میارم؟چرا اشکم بند نمیاد اخه ؟تو یه روزی برمیگردی میدونم ولی زود برگرد من گناه دارمااااا به کی بگم سلطان به کی بگم آقای دکتر؟ با کی شوخی کنم؟ برای کی حرص بخورم؟ هااان؟ کی بهم بگه اخ دختره ی خنگ هاااان؟ برگرد داداش جونم برگرد دیگه قول میدم نگم بچه ها گناه دارن اذیتشون نکن دیگه قول میدم به حرفت گوش بدم بیمعرفت دیروز بهت قول دادم که تلاشم رو بیشتر کنم خوب درس بخونم بهت قول دادم پای قولم هستم تو هم همون روز اول قول دادی که اگرم خواستی بری قبلش بهم بگی   پس چرا یهو رفتی؟
مرسی گلم واقعا؟ منکه امتحان دادم بیشتر از اخرا اومده بود  اصلیا رو نخوندی     از فص ...

اره 🤦‍♀️ اصلش اخر کتابه 

دیروز که فقط فیزیک خوندم 

شما شنبه امتحانتون چیه؟

چی؟     نفهمیدم چی گفتی     من امتحان علوم دادم بیشتر از درسا اخر بود

اهان 😂😂😂

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
من تهرانم  ببخشیدا من انقده سوال میکنم شما دفاعی دادین؟ ندادین؟ چند روز براش فرجه دادن به شما؟ ...

عه توهم تهرانی😁

اره دیدی دفاعی ۱ روز بیشتر وقت ندادن ولی باز ۳ ۴ تا درس حذف کردن خداروشکر

من تهرانم  ببخشیدا من انقده سوال میکنم شما دفاعی دادین؟ ندادین؟ چند روز براش فرجه دادن به شما؟ ...

اخییییییییی 😂😂😂😂😍

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

چ خوب 

نه بابا بپرس راحت باش 

نه ندادم اخرین امتحانمه   

یه روز وقت داریم 6 تا درسشم حذف شده 5 درس مونده..

اهان خیلیم خوبه هر سوالی داری بپرس خوشحال میشم جواب بدم  

اللهم عجل لولیک الفرج...
اره 🤦‍♀️ اصلش اخر کتابه  دیروز که فقط فیزیک خوندم  شما شنبه امتحانتون چیه؟

دقیقا .فیزیک فقط سه تا سوال اومده بود اونم آب خوردن بود 

فقط باید فرمولا بلد باشی تمام   

من فردا عربی دارم ..تو عربی رو دادی؟

اللهم عجل لولیک الفرج...