2777
2789

خدایا دانشی ده، غم نگیرم

بده آرامشی، ماتم نگیرم

خدایا از شهامت بی نصیبم

شهامت ده که آرامش بگیرم

خدایا این تفاوت بر من آموز

که در گمراهی مطلق نمیرم

حس تنهای درونم می گوید:

بشکن دیواری که درونت داری!

چه سوالی داری؟

تو خدا را داری

و خدا …

اول و آخر با توست

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
خدا  کاش منم ببینی💔

میبینه مگه میشه  نبینه ت هم یکدونه از اون یکی از بندهاشی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعیی خواهر  😭😭

منم ی زمانی همین فکرو میکردم دوسم نداره فلان ... ولی الان خیلی رابطم باهاش خوبه  فقد میترسم یروزی جوری امتحانم کنه این همه لذت بندگی از بین بره ناامید شم ازش .... 😔😔😔😔واقعا عذاب اوره 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
منم ی زمانی همین فکرو میکردم دوسم نداره فلان ... ولی الان خیلی رابطم باهاش خوبه  فقد میترسم یرو ...

دوست نداشتن یه چیزع

رها کردن یه چیز دیگ   😭😭

مطمئنا رابطتت خوب باشه چیزی نمیتونه قطش کنه

دوست نداشتن یه چیزع رها کردن یه چیز دیگ   😭😭 مطمئنا رابطتت خوب باشه چیزی نمیتونه قطش کنه

اره منم ب همین فک میکنم امیدوارم ک نشه ،