2777
2789
عنوان

حسودی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا بوده همین قصه ها بوده😒🚬🚬🚬

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

همیشه نشور 

یکی در میون که فک نکنن وظیفته

اینو از من بشنو که مثل مادرم دوسش داشتم و بشدت هواشو داشتم تا زمانی که بهم گفت تو رو بخاطر پسرم احترامتو دارم تا پسرم رو داشته باشم ! دیگه خودشو از چشمم انداخت دیگه منم به بهانه کرو نا نه میرم نه زنگ میزنم .

اتفاقا الان اینقدر احترامم رو داره 

رو نده از الان

خانما شما که میرید خونه مادرشوهر مهمونی،میخورید میریزید،بعد واقعا کی باید ظرفای شما روبشوره،کی باید مرتب وتمیز کنه،یکم انصاف هم بدنیستا،چیکار دارید که کی کارکرد کی نکرد،کی چی گفت ،کی نگفت،شما درحد خودتون کارکنید وتمیز کنید ،نه بیشتر که حس خدمتکاربودن بهتون دست بده ونه کمتر که حس خدمتکار داشتن بهتون دست بده،مگه مادرشوهر چه گناهی کرده،اینکه ذوق میکنید کارنکردم زرنگی نیستا بیشعوریه

شوهرم میگه ازاین به بعد که خونه ما اومدی همه کاری انجام بده تا اون هم انجام بده 

چای بریزوجاروکن و.....

من اول تاحالا خونشون ظرف شستم ویه بارچای ریختم وتعارفشون کردم

خانما شما که میرید خونه مادرشوهر مهمونی،میخورید میریزید،بعد واقعا کی باید ظرفای شما روبشوره،کی باید ...

ادم اگه کارنکنه فقط بهش میگن کارنکرده واونم راسته...امااگه کارکنی وبی منتت کنن وکارولطفتووظیفه بدونن آتیش میگیری وهیچ جوره دیگه جمع نمیشه عزیزدلم...شماکارمیکنی؟؟یه بارکارنکن ببین باهات همون رفتاری میشه که قبلا میشد یانه؟؟

ادم اگه کارنکنه فقط بهش میگن کارنکرده واونم راسته...امااگه کارکنی وبی منتت کنن وکارولطفتووظیفه بدونن ...

بخدا همینه یه باردرست وحسابی کارنکردم حالا به شوهرم گفته زنت فقط تومهمانی ما نشسته وکارنکرده 

نمیدونم چرا اون موقع که کارمیکردم نمیگفت زنت کار کرده 

ادم اگه کارنکنه فقط بهش میگن کارنکرده واونم راسته...امااگه کارکنی وبی منتت کنن وکارولطفتووظیفه بدونن ...

اینکه چی میگن مهم نیست ،اینکه چی هستی مهم،من ترجیح میدم به اندازه خودم کار کنم،اینکه بخوری وبریزی ،جمم نکنی ونشوری کار حیووناست ،طبیعت حیوونا اینجوریه که بلد نیستن چیزی که خودشون خوردنو جم کنن یابشورن

شوهرم میگه ازاین به بعد که خونه ما اومدی همه کاری انجام بده تا اون هم انجام بده  چای بریزوجارو ...

منتادسشویی مادرشوهرمم میشستم وبی منت میکرد..همه مهمونی وخونه تکونی روضه هاش روی سرمنوجاریام بود امااصلاقدرنمیدونست یه باراگه کاری درست پیش نمیرفت ۱۰۰۰۰۰۰۰بارعروسای مردم ودوست واشناوفامیل ومیکوبید توسرما....ماهم ۴تاجاریم دیگه به خودمون لعنت فرستادیم بادعوت بریم خونش ودرحدیه ظرف شستن اونم گاهی بهش کمک کنیم نه بیشترنه کمتر..دختراش انجام بدن این همه سنگ مامانشونومیزنن سینشون والابخدا به عروس چه

داستان من بامادرشوهرم طولانیه....دروقت نمیگنجه بگم....مابخداماهم حیون نیستیم

عزیزم قصد توهین به شمارو نداشتم خب شمام اشتباه ازخودتون بوده،من میگم هرکسی باید به اون اندازه ای که سهمش میشه کارکنه،خب شمااشتباه کردی که دستشویی شستی،نه به اون شوری نه به این بی نمکی