2777
2789
عنوان

حسودی جاری

799 بازدید | 28 پست

سلام شماها خونه مادرشوهرتون چه کاهایی انجام میدید؟

من متاسفانه عقدبودم وباردارشدم وبچه هم خودش سقط شدوسه هفته است که گذشته وچندروزپیش مادرشوهرم همه خواهرودخترخواهرهاشو دعوت کرده بودومهمانی زنانه داشتند ومن درحدچندتکه ظرف شستن کمک کردم الان به شوهرم گفته زنت کارنمیکنه واون یکی عروسم که اونم عقد هست کارنمیکنه ونگاه به زنت میکنه 

زنت همه کاری کنه تا اون وبقیشون نگاه به اون کنند وکارکنند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تا جایی که میتونی کمک کن  فکر کن خونه مادر خودته

نخیر کمک نکنه هیچوقت مادرشوهر مادر آدم نمیشه هیچوقت وقتی ایتطور رفتار کنی اونا لطف نمیبینن وظیفه میبینن یروز که نشوری میگن اصلا ظرف نمیشوره گندشون بزنن

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

دقیقا درست گفته

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

بخدا خسته شدم انگارمن دارم برای دیگران زندگی میکنم 

اول تا الان میگند عروس اولیمون که دخترخالشون هست خونه مون را همیشه اون جارو میکشه تو هم مثله اون باش 

من هم اولا این کاررا میکردم ولی یه مدته خیلی دخالت میکنند توکارهام منم گفتم مثله قبل نباشم 

مثل مهمان برم وبیام

من جایی میرم کار میکنم کمک صاحبخونه هرکی باشه اما وقتی مریض باشم یا مشکلی داشته باشم خودم تو الویتم و اینکه شاید طرف هر روز بخواد مهمونی بده من مسئول نیستم و با بهونه میپیچونم نمیرم تو جمع مهمونی