2777
2789

تغییر دادی که دیگه از من حرف نشنوی. راستش من از همون شبی که پستتو توی تاپیکم دیدم فهمیدم که یه عقده ای توی خانودت توی دلت مونده و فقط منتظری که یه چیزی گیر بیاری و به یه نفر بپری. من اصلا تورو آدم حسابت نمیکنم!!! چون سرتا پات دوزار نمی ارزه!!!! مثلا فکر کردی از راه دور نفرین میکنی خدا نفرین تورو توی زندگی من اعمال میکنه؟! مثلا تو کی هستی که خدا باید با تصمیم تو، برای زندگیم تصمیم بگیره؟! بعدشم من چندبار معنی تاپیکمو بهت توضیح دادم ولی هربار بازم حرف خودتو زدی و گفتی دختر من قراره عذاب بکشه چون من پسر دوست دارم؟؟؟؟؟ بعد توی امضات زدی هرچی میکشم از دونستن زیاده؟؟؟؟!!!!!!! انیشتین جای تو بود خودش خودشو پرت میکرد تو فضا! بهتم گفتم خنگ ولی ناراحت شدی اونوقت خودت میای نفرین میکنی و شان منو تعیین میکنی من ناراحت نشم؟؟؟ تو از کجا لیاقت منو میدونی؟؟ تو خودت لیاقت هیچ احترام و محبتی رو نداری و برعکس من فکر میکنم بچه ی تو بیشتر عذاب بکشه از دست تو!!! حقیقت تلخه. اولا اینکه من اونموقع که اون تاپیکو زدم زیاد پسر دوست نداشتم ولی برام جالب بود بدونم که چه چیزایی باعث پسردار شدن و دختر دار شدن میشه ولی نخواستم هردوشو باهم بگم چون جوابمو درست نمیدادن برای همین خواستم تاپیک دخت و پسرو از هم جدا بزنم. ولی نمیدونستم این کارم معنیش اینه که من پسر دوست دارم و دخترم قراره عذاب بکشه. لطفا منو با خودت و طایفت مقایسه نکن من انقدر بیشعور نیستم. خودم یه دخترم و ضد دختردار شدن نیستم. بعدشم باافتخار اینو میگم که من بین پسرم و دخترام فرق خواهم گذاشت!!! و همشون به هم حسادت خواند کرد چون اینجوری صلاح میدونم و بچه های من انقدر زپرتی نیستن که سر کوکترین چیز عذاب بکشن. حالا هرکی میخواد فحشم بده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه میخوای بخونه تگش کن تاپیکتم قفل کن 😑

خدایی این همه تایپ کردی برای یه دعوا 🙄

برگ_هایم#  

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
بیشتر ببینید

لااقل قفل میکردی 

کاربر سال ۹۸  ام.   برای خودت زندگی کن   نه برای دهن هایی ک هیچ وقت بسته نمیشن:)🥂️  گفتینو :    https://www.goftino.com/c/MMcB9H                 ناشناس:https://harfeto.timefriend.net/17208210717227

بیشتر ببینید

یه نفس بکش خوووو🥴

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
بیشتر ببینید

درضمن من میمون نیستم میمون بودن به تو و خانوادت بیشتر میاد!!!! و حرف آخرم اینه که تو اومده بودی اینجا که دستفروشی کنی!! پس دستفروشیتو بکن و سرت تو کار خودت باشه!!! من دارم پایان نامه میتویسم. من کار خودمو میکنم تو هم حراجیتو بچرخون وگرنه بازارت کساد میشه!!!!