2777
2789

خب نزدیکی دیگه ..طبیعیه..منم ۳۸ام هیچ علایمی ندارم ..ب من ک از اولش گفتن زایمان زودرس داری حالا ک وقتش رسیده نمیزام چرا😂

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب نزدیکی دیگه ..طبیعیه..منم ۳۸ام هیچ علایمی ندارم ..ب من ک از اولش گفتن زایمان زودرس داری حالا ک وق ...

وای خدا منم هیچ دردی ندارم انگار ن انگار باردارم دلم میخاست 38 زایمان کنم دیگ 

دلم نمیخواد ب چهل یا 41 برسم 

🌷
وای خدا منم هیچ دردی ندارم انگار ن انگار باردارم دلم میخاست 38 زایمان کنم دیگ  دلم نمیخواد ب چ ...

با همیم منو شما😍

طبیعی زایمان میکنی؟

اخرین بار چندهفته سونو بودی ؟وزنش چقدبودش ؟تاریخ چندم زدن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اره طبیعی  من 35 هفته و یک روز رفتم سونو وزن اش 2.700 بود  30 تاریخچه شما چی

من تاریخ ۲۳ زده اخرین بار ..۳۴هفته ۲۷۰۰ ۸۰۰ بودش 

تهرانید ؟ 

نه عزیزم شهرستان ام 

انشالله بسلامتی فارغ بشی 😍

اسم چی انتخاب کردین

ماه۹ و۸ ماه درده وقت زایمانت برسه انگار ک بهت الهام میشه خیلی جالبه

من ۳۸هفتم دررررریغ از یه نشونه 😀خیلی خسته شدم دوس دارم زودتر زایمان  کنم

من خودم آرسام 😍 همچنین فدات 

نامدار و سلامت باشه😍مام شاهان انتخاب کردیم

2790
2778
2791
2779
2792