2789
من ۳۸هفتم دررررریغ از یه نشونه 😀خیلی خسته شدم دوس دارم زودتر زایمان  کنم

من هفته دیگ میخام ب دکترم بگم معاینه لگنی ک انجام میده دهانه رحم تحریک کنه 

دمنوش هم از امشب شروع کردم ب خوردن 

کپسول گل مغربی هم از 38 هفته دیگ میخام استفاده کنم

🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هفته دیگ میخام ب دکترم بگم معاینه لگنی ک انجام میده دهانه رحم تحریک کنه  دمنوش هم از امشب ش ...

ن بزار خودت ب طور طبیعی دهانه رحمت باز بشه ..پیاده روی کن ..ورزش کن بهتره تا اینکه معاینه بشی

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من ۳۸هفتم دررررریغ از یه نشونه 😀خیلی خسته شدم دوس دارم زودتر زایمان  کنم

الهی بسلامتی زایمان میکنی منم ب دکترم گفتم میخام زودترزایمان کنم ۳۶هفته معاینه تحریکی کرد بعد ۷روز بازم معاینه تحریکی کرد همههه کارم کردم خودم همههه کار اخرفقط نیم سانت بازبودم ک بخاطر افت فشار ختم بارداری زدن ولی واقعاانگار ک بم الهام شده بود ک مثلافلان روز زایمانمه 

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن 
خب کلا معاینه ک دکترا برا لگن انجام میدن 

من نمیرم..تو بیمارستان بلاخره معاینه میکنن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
الهی بسلامتی زایمان میکنی منم ب دکترم گفتم میخام زودترزایمان کنم ۳۶هفته معاینه تحریکی کرد بعد ۷روز ب ...

چ جالب من حس ام.میگ.چهل یک هفته میشم با امپول فشار زایمان میکنم و یا تو دلمه سزارین میشم 

🌷
چ جالب من حس ام.میگ.چهل یک هفته میشم با امپول فشار زایمان میکنم و یا تو دلمه سزارین میشم 

ان شاءالله هرطور و هرموقع ک میخای زایمان کنی😍و بسلامتی تووونینی

الهی بسلامتی زایمان میکنی منم ب دکترم گفتم میخام زودترزایمان کنم ۳۶هفته معاینه تحریکی کرد بعد ۷روز ب ...

اخی 😂

من از اولش استراحت مطلق بودم چون همش دکترا بهم گفتن دهانت کوتاهه احتمال زایمان زودرس داری ..همش میگفتم کاش فقط ب ۳۰هفته برسم ک بچه ریه هاش کامل بشه ..

با کلی استرس ب اینجا رسیدم .حالا ک میخام زایمان کنم هرکاری میکنم نمیشه😂تازه جا خوش کرده

تاریخ ان تی چندومه زایمان ات ؟

۲۷..اخرین سونوم ۲۳زده

انشالله هرچی خیره اتفاق میوفته

اخی 😂 من از اولش استراحت مطلق بودم چون همش دکترا بهم گفتن دهانت کوتاهه احتمال زایمان زودرس داری .. ...

🤣🤣🤣دوسداره بمونه توشکم مامانش جاش خوبه هم غذاش هست هم خابش هم تفریحش هم تودله مامانشه😍چی بهترازاین