2777
2789

دخترم 13سالشه و اصلن  به درس میل و علاقه نداره میتونم  با زور معلم خصوصی کاری کنم درس بخونه ولی میدونم که فایده ای نداره چون اصلن عشق و علاقه ای به درس نداره و دراصل اصلن تمرکز روی درس نداره ولی ودرعوض  برای کارای ازاد و بازاری خیلی زرنگ هست واز همین حالا به این نقطه ضعف و قوتهاش  پی بردم 

حالا نمیدونم کار درست چیه ایا امیدی هست به درس دلگرم بشه و به جایی برسه یا اینکه باید بیشتر برروی نقاط قوتش زوم کنم و مانور بدم؟بنظرتون کار درست چیه ؟ممنون که وقت میزارید

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هردو روباهاش کارکن انشااالله موفق باشی

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
فعلا بزار حداقل دیپلمش رو بگیره  بعدا یه مغازه براش بزن . اون الان عقل نداره شما تشویقش کن

دقیقا همین میخوام بزارم دانشگاه بره اما با توجه به شناختی که ازش دارم دل به درس و رشته خوب و اینده دار نمیده فقط دراینحد که کم سوادنباشه درس میخونه

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

بنظرمن ک رو نقطه قوتش کار کن

تو کشورما درس خوندن و نخوندن یکیه

پس بهش بال و پر بدین ک بره دنبال علاقش اینجوری چندسال دیگه میبینه چقد از همسناش جلوتره هم خودتون حالتون خولب میشه هم خودش

اونموقه اگه دلش خواست میتونه برگرده و درس بخونه