2777
2789
عنوان

وزن نی نی سونوی انومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 23 پست
تو برگه سونو نوشتن 

چی نوشته؟مال من وزن ننوشته

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
چی نوشته؟مال من وزن ننوشته

نوشته 

Weight=205g

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا واسه من ۶۸۰ شد تهرانم

والا منم یه جا نزدیک خودمون زنگ زدم گفت ۷۵۰ میگیرم😬😬 تو میدون مقدم

ولی کلینیک رودکی رفتم ۲۱۵ شد دستگاهشم خوب بود تازه سی دی هم داد قدیمی هم هست کلینیکش

یک ربع هم داخل بودم 

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
برا من انومالی 480 بود😐

هزینش یا وزن نی نی؟؟😂😂

هزینش🤩وزنش 240 بود الانم 2 کیلوعه دکترم میگه کمه😐

نمیدونم والا من جنسیت که رفتم پرسیدم انومال چند گفت سیصدوخورده ای

بعد روز انومالی گفت ۲۱۵ و کارت کشید