2777
2789
عنوان

وزن نی نی سونوی انومالی

325 بازدید | 23 پست

مامانا 

بیایید بگید وزن نی نیاتون تو ۱۸ هفته یا همون سونو آنومالی چند بود؟

نی نی من ۲۰۵ بود یعنی کمه؟

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

پس چرا به من وزن جنین رو نگفتن تو آنومالی

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه مال منم همینقدر بود الان ۸۰۰ گرمه

چند هفته ای

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
ببخشید استارتر یه سوال انومالی باید مثانه خالی باشه؟؟؟چقد هزینشه

عزیزم من تهرانم و ۲۱۵ دادم بستگی داره به جایی که میری بعضی جاها دیگه خیلی کذایی قیمت میدن

من والا صبحانه خوردم بعدش رفتم دسشویی و یه آبمیوه خوردم بعدش و رفتم داخل

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

برا منم فک کنم انومالی۲۳۰بود ..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
۲۷

از ۳۲ ب بعد حوب وزن میگیره 

پس چرا به من وزن جنین رو نگفتن تو آنومالی

تو برگه سونو نوشتن