2777
2789

بعدش ش خوب شدین؟ 

کلسیم استفاده میکردین؟

من زانو درد گرفتم تو ۲۵ سالگی از زمان بارداری الان ۱۵ روزه زایمان کردم هنوز خوب نشدم. موقع پاشدن و نشستن با کمک دستام پامیشم😐 با پای تنها سختمه.

منی که هرروز کلی فعالیت داشتم و ایجامم درد نمیگرفت الان چرا پیر شدم؟ احساس پیری می‌کنم😐😐

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
اخ اخ نگو من مردم  منیزیم فقط خوبم کزد

میشه بیشتر توضیح بدین؟

از زمان بارداری تا بعد زایمان داشتین؟

دکتر باید تجویز کنه یا خودتون استفاده کردین؟

به چه صورتیه؟ قرصه؟

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بیشتر توضیح بدین؟ از زمان بارداری تا بعد زایمان داشتین؟ دکتر باید تجویز کنه یا خودتون استفاده ...

قرص نیست پودر 

از اول بارداری داشتم زانوم سنگین میشد درد میکنه خودم احساس التهاب داشتم بقیه میگفتن نه

دکترم گفتم واسم مگنزا نوشت همون منیزیم خوب شدم تا اخر بارداریم خوردم هنوزم میخورم چون منیزیمم اومده بود پایین و پایین هست 

کیک های روی منیزیم سوپریا دارن عالیه

قرص نیست پودر  از اول بارداری داشتم زانوم سنگین میشد درد میکنه خودم احساس التهاب داشتم بقیه می ...

کیک های روی منیزیم؟🤔

متوجه نشدم