2777
2789
عنوان

یه دختر خیلی غمگین🖤💔

104 بازدید | 11 پست

نمیدونم چطوری بهتون بگم ولی واقعا خیلی از این دنیا خسته شدم خیلییی از دست بابام نمیبخشمش هیچوقت فردا هم تولدش هست ولی اصلا بهش تبریک نمیگم 

میشه یه صلوات برام بفرستید ؟  مرسی عزیزان

چرا چیشده

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا چیشده

به نظر تو یه آدم حق نداره خاله و دختر خاله هاشو ببینه؟

بابام میگه آدمای بدی هستن نمی‌ریم خونشون ولی تا دیروز قول داد که جمعه بریم خونشون ولی زد زیر قولش

به نظر تو یه آدم حق نداره خاله و دختر خاله هاشو ببینه؟ بابام میگه آدمای بدی هستن نمی‌ریم خونشون ولی ...

چرا زد زیر قولش 

دلیلش چی بود 

چندسالته مگع؟

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
میگم که میگه آدمای بدی هستن ولی اشتباه می‌کنه.                ...

درسته 

میدونم چی میگی 

ولی ببین اون باباته خب شاید خیلی چیزایی میدونه ک تو از اون بیخبری هج وقت ادمارو از روی قیافخ یا رفتار عادیشون قضاوت نکن 

بعدم تا باشه از این دلخوریا و ناراحتیا 

عزیزم اون باباته 

نباید با این چیزا ازش دلخور بشی 

درسته  میدونم چی میگی  ولی ببین اون باباته خب شاید خیلی چیزایی میدونه ک تو از اون بیخبری ...

باشه شما راس میگی  ولی داری مثل بقیه اشتباه میکنی

باشه شما راس میگی    ولی داری مثل بقیه اشتباه میکنی

عزیزم میدونم چی میگی خب 

این اقتضای سنته خب 

الان فکر میکنی ک من دارم اشتباه میکنم چون الان این بزرگ ترین دردته یا حالا مشکلیه ک ذهنتو درگیر کرده و ازش ناراحتی ولی بذار بزرگ تر شی کلی مشکلات جدیدی میاد ک این میشه کوچیک ترینش ی روزی میخندی ک واسه چ چیزای کوچیکی خودمو ناراحت کردم غصه خوردم 

ولی میدونم چی میگی عزیزم