2777
2789
عنوان

مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 43 پست
بی احترامی که چه عرض کنم امروز جایی کار دداشتم دخترم رو گذاشتم پیشش بخدا نهار دخترمم از ترسش بردم بر ...

ببین حق داره فکر کنم هر کدومتون یه روز بچه هاتونو میزارین پیششون اوناهم سنشون زیاده حوصله شلوغ کاری ندارن ما بزرگا هم حتی گاهی حوصله بچه هارو نداریم چه برسه به اونا

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچ مادری بد بچشو نمیخواد ولی بعضی وقتا حسادت باعث میشه اون مادر هم رنجیده خاطر و نا امید بشه از پار ...

عزیزم خیلی از مادرها بد بچه شون رو میخوان

اون مادرشوهری ک میره پسر و عروسش رو دعوا میندازه باهم زندگی شون رو خراب میکنه هزار جور جادو و دعا و...

یا اون مادری ک با حرفاش و کاراش حتی دعا گرفتن میخواد زندگی دخترش رو خراب کنه

عزیزم من دیدم و تجربه داشتم خیلی از مادرها بد بچه شون رو میخوان

نرو تا دلش برات تنگ شه خو 

شده دو ماه خونشون نرفتم حتی زنگ هم نمیزنه بار دار بودم ماه به ماه حالم رو نمیپرسید یه بار تو خونه تب کرده بودم افتاده بودم شوهرم شب امد خونه دید حالم بد گفت خانوم تب داری نه ماه بارداری یه بار نگفت دخترم چیزی دلت نمیخواد اینا رو دارم مینویسم و اشک میریزم 

عزیزم خیلی از مادرها بد بچه شون رو میخوان اون مادرشوهری ک میره پسر و عروسش رو دعوا میندازه باهم زند ...

هر کسی مسئول رفتاره خودشه عزیزم 

تو خوب باش بزار بقیه بدی کنن!

بدی هر کس به ضرر خودشه و خوبیشم به نفع خودش

ما بهتره کاریو بکنیم که خدا بهمون توصیه کرده و گرنه به قول شما پدر و مادر بیمار هم زیاده 

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
ببین حق داره فکر کنم هر کدومتون یه روز بچه هاتونو میزارین پیششون اوناهم سنشون زیاده حوصله شلوغ کاری ...

امروز بچه ها با هم انجا بودن نه بچه هامون رو نگه نمیداره منو خواهرم  امروز یه کاری داشتیم که بچه نمیشد برد 

نمیدونم شاید حق با شماست ولی من دور و اطرافم‌مادرها رو میبینم دلم خیلی میسوزه مادر  داریم ولی با بچه های یتیم هیچ فرقی نداریم 

مادر من عروسی ما ها هدیه ها رو جمع کرد و برای پسرهاش خونه ساخت نمیتونم این ها رو از بی مهریش نسبت به دختراش ندونم 

شده دو ماه خونشون نرفتم حتی زنگ هم نمیزنه بار دار بودم ماه به ماه حالم رو نمیپرسید یه بار تو خونه تب ...

مادر منم کپی مادره توعه من همه این تجربه ها رو داشتم الانم قطع رابطه کردم باهاش😔

شده دو ماه خونشون نرفتم حتی زنگ هم نمیزنه بار دار بودم ماه به ماه حالم رو نمیپرسید یه بار تو خونه تب ...

منم اينجورم اشك ميريزم گريه ميكنم 

ولي چ فايده 

نميخوانمون

گاهی بعضی مادر ها دخترای خودشونو ب چشم دشمن میبینن ... و ما دختر ها چ تنها و درک نشده ایم ....

خب نرید  مگه آیه نازل شده که برید؟

یه حس احمقانه دلتنگی هر سری  سرکوبش میکنی به خودت میگی فکر کن تو بچه یتیمی ولی باز نمیشه

چندین بار از جلو خونشون رد میشم در خونه رو نگاه میکنم و رد میشم به خودم میگم  کسی پشت اون در منتظرت نیست 

بعضی حرفا رو آدم باید به مادرش بگه نازش رو بکشه  حتی اگه  خودش بچه داشته باشه ولی نمیشه 

منم مامانم همینطوره پسردوستن منم محل سگ بهش نمیذارم تازه کلی پولهامم خوردم به روی مبارکشونم نیاوردن منم خیلی محبت میکردم غذا خودمو میبردم کمک میکردم درحالیکه خودشون بیشتراز ما دارن بعدش دیدم دارن پررو میشن خرف دلمو زدم بهشونم کم محلی میکنم خونه خودم موندم بهشون ثابت کردم خودم میتونم از پس خودم بربیام شوهرم ۱۵روز نیست خودم شادم تازه دیگه اون پیام میده بچه رو بیار منم پیامش دادم هرکی میخواد ببینه خودش بیاد به قول یکی مردم برا دختراشون خونه میخرن خوبه شوهرمون دستش به دهنش میرسه و همه چی داریم تازه باید برن خداروشکر کنن که ماهی ۵تومن لزشون نمیخوایم همش میخوان نا رو بچاپن خ

برات خیلی ناراحت شدم 

من بچه بودم مادرم به رحمت خدا رفتن کلی غصه میخورم 

پدرم ده سال قبل به رحمت خدا رفتن 

قبل کرونا امامزاده ها جام بود دلتنگ میشدم اما حالا با کرونا کلا خونه نشینم از شب ۱۹ رمضون نه هیجا رفتم مهمونب نه هیشکی خونم اومده  خیلی سخته بی کسی وبدتر از اون حس بی کسی وتنهایی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
مادر منم کپی مادره توعه من همه این تجربه ها رو داشتم الانم قطع رابطه کردم باهاش😔

من نمیتونم نه تحملش رو دارم و نه دلش رو ولی خدا رو شاهد میگیرم که چقدر باهام بد بوده چقدر براش خوب بودم 

یه حس احمقانه دلتنگی هر سری  سرکوبش میکنی به خودت میگی فکر کن تو بچه یتیمی ولی باز نمیشه چندین ...

ميفهممت

منم همينم

من مادرم راهم ميده غذا هم ميده

ولي انقد پرخاشگره و بدرفتاره ك ميترسي باهش حرف بزني درد دل كني

بعدشم مثلا ب من ميگه برو اتاق كوچك تر

اتاق بزرگتر براي خواهرت

كلا نميدونم چرا دوستم نداره

اسي نميشه شام بپزي يا ناهار

بري با بچت خونه مادرت

يا بگي اون بياد پيشت شام

اينجوري شايد نرم شد باهت

گاهی بعضی مادر ها دخترای خودشونو ب چشم دشمن میبینن ... و ما دختر ها چ تنها و درک نشده ایم ....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز