2777
2789

بعد از ی مدت از بین میره پوست خودش کلاژن سازی میکنه

اونایی که تو این اوضاع حالشون خوبه باید واکسن ضد افسردگی تولید کنن://  از لحاظ روحی نیاز دارم تا یکی حرف بزنه، بزنم تو دهنش:/    کاش یه بابا پنجعلی جیبی داشتیم که تا یکی میخاس نصیحتم کنه بخوابونه دهنش:)     دلبر ما نه بار گران بود، نه مهربان بود اون فقط بیصاحاب بود، همش با دیگران بود خاک توسرش:/      اگه دختر باید ریزه میزه و بغلی باشه پس غلط میکنی کفشات ۱۰ سانت از بیرون و ۱۵ سانت از داخل پاشنه داره://                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماسک عسل طبیعی استفاده کنید خیلی کمرنگ میشن

صدایت میکنم آقــا...همین جایم... خودم تنها...از این پایین به آن بالا...صدایم می‌رسد آقــا؟...نگاهم در زمین گیـر است...خودم هم خـوب میدانم...بسـی دیـر است...بسـی دیـر است.‌..برای پَــر زدن اما امیـدم را نگیـر آقــا...ازاین سقف گناهانم دعا بالا نمی آید،دعا آنجا نمی‌آید...دعایم را ببر بالا...شفاعت کن مرا آقـا...شمــا را میدهم سوگنــد...به حق مـادرت زهـرا نگاهت را نگیـر آقـا...اللهم عجل لولیک الفرج
مصلا چ مدت؟

عزیزم پوست هر‌کسی متفاوته

اونایی که تو این اوضاع حالشون خوبه باید واکسن ضد افسردگی تولید کنن://  از لحاظ روحی نیاز دارم تا یکی حرف بزنه، بزنم تو دهنش:/    کاش یه بابا پنجعلی جیبی داشتیم که تا یکی میخاس نصیحتم کنه بخوابونه دهنش:)     دلبر ما نه بار گران بود، نه مهربان بود اون فقط بیصاحاب بود، همش با دیگران بود خاک توسرش:/      اگه دختر باید ریزه میزه و بغلی باشه پس غلط میکنی کفشات ۱۰ سانت از بیرون و ۱۵ سانت از داخل پاشنه داره://                       
چقدر طول میکشه مدتشو میخوام بدونم.کل صورتم پرشده از اینا

اگه سوراخ نشده جای جوشتون و فقط لکس نگران نباشید زود از بین میره مدت دقیقشو نمیدونم چون پوست هروسی متفاوته ولی حداکثرش تا چن ماه هستش

عزیزم پوست هر‌کسی متفاوته

من بد زخم هستم اومدم جایی زخم درست کنم زین اکساید زدم جوش شد تاول شد صورتم رفتم دکتر کرم داد بدتر داغون شد الان دردم چند تا شده کاش بیخال اون لک میشدم اصلا معلوم نبود الان جایی جوش زخم اینا همه برام شده یه بدبختی

❤️
من عسل و دارچین میزنم بعضی وقتا،ولی نتیجه خاصی ندیدم واقعا

مطمئنید عسلش طبیعی بوده؟؟؟

صدایت میکنم آقــا...همین جایم... خودم تنها...از این پایین به آن بالا...صدایم می‌رسد آقــا؟...نگاهم در زمین گیـر است...خودم هم خـوب میدانم...بسـی دیـر است...بسـی دیـر است.‌..برای پَــر زدن اما امیـدم را نگیـر آقــا...ازاین سقف گناهانم دعا بالا نمی آید،دعا آنجا نمی‌آید...دعایم را ببر بالا...شفاعت کن مرا آقـا...شمــا را میدهم سوگنــد...به حق مـادرت زهـرا نگاهت را نگیـر آقـا...اللهم عجل لولیک الفرج
اگه سوراخ نشده جای جوشتون و فقط لکس نگران نباشید زود از بین میره مدت دقیقشو نمیدونم چون پوست هروسی م ...

نه سوراخ نشدن لکه مسطح،ده روز دیگه میشه پنج ماه که نرفتن😕