2777
2789
بله عسل طبیعی بوده

نمیدونم دوست عزیز ولی خاله من ماسک عسل استفاده کرد هم جای جوشاش رفت هم پوستش روشن شد

صدایت میکنم آقــا...همین جایم... خودم تنها...از این پایین به آن بالا...صدایم می‌رسد آقــا؟...نگاهم در زمین گیـر است...خودم هم خـوب میدانم...بسـی دیـر است...بسـی دیـر است.‌..برای پَــر زدن اما امیـدم را نگیـر آقــا...ازاین سقف گناهانم دعا بالا نمی آید،دعا آنجا نمی‌آید...دعایم را ببر بالا...شفاعت کن مرا آقـا...شمــا را میدهم سوگنــد...به حق مـادرت زهـرا نگاهت را نگیـر آقـا...اللهم عجل لولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بدونم چندوقت استفاده کرد؟

6 ماه کامل سه ماه اول هرشب سه ماه دوم یک شب در میان...بین 20 الی 30 دقیقه

صدایت میکنم آقــا...همین جایم... خودم تنها...از این پایین به آن بالا...صدایم می‌رسد آقــا؟...نگاهم در زمین گیـر است...خودم هم خـوب میدانم...بسـی دیـر است...بسـی دیـر است.‌..برای پَــر زدن اما امیـدم را نگیـر آقــا...ازاین سقف گناهانم دعا بالا نمی آید،دعا آنجا نمی‌آید...دعایم را ببر بالا...شفاعت کن مرا آقـا...شمــا را میدهم سوگنــد...به حق مـادرت زهـرا نگاهت را نگیـر آقـا...اللهم عجل لولیک الفرج